Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én többnyire elégedett vagyok magammal, de nem vagyok vonzó az ellenkező nem számára, akkor mi a jó megoldás?
Tisztában vagyok vele, hogy nem nézek ki jól, és olyan dolgokkal vagyok főként megelégedve, amiken lehet változtatni, mint a testsúly, stílus satöbbi. Van, amivel nem tudok mit kezdeni, abba beletörődtem, esetleg ha lesz rá valaha felesleges pénzem, akkor plasztikáztatok.
Visszajelzések alapján ha meghíznék, kiszedném a piercingemet és másképp öltözködnék, akkor valamivel elfogadhatóbban néznék ki. Viszont nekem ez tetszik, így érzem jobban magamat a bőrömben. Maradjak "önazonos", vagy próbáljak meg a férfiak ízléséhez igazodni, mert még a végén egyedül halok meg?
Magadnak akarj megfelelni, biztos, hogy így is találsz valakit.
Egyébként fura, hogy hízást javasolnak... Hány kiló vagy hány centihez?
Ma is a vékony számít nagyon szépnek. Az, hogy a nigger kultúrában az ilyen óriás valagú Kardashianok mit csinálnak az pont nem érdekel egy normális embert. Nekem is a szép vékony nők tetszenek.
"Ha tényleg szép és vékony nő lennél, biztos hogy vonzó lennél az ellenkező nem számára"
Kérdésem leírásának legelső mondata: "Tisztában vagyok vele, hogy nem nézek ki jól"
Értő olvasás pls 😅
"...de nem vagyok vonzó az ellenkező nem számára, akkor mi a jó megoldás"
A te szinteden levő férfiakkal kell leállni. Ez a megoldás. Ha ez neked derogál, azzal nincs semmi gond, de akkor egyedül fogsz maradni. Tipikus macskás néni leszel :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!