Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körül (28-30+) vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körül (28-30+) vannak még rendezett életű, kedves, ápolt, jó fogásnak megítélt szingli férfiak, vagy arra mind elkel?

Figyelt kérdés

Nem kell se filmszínész külső, se extra személyiség, csak annyi kikötésem van, hogy legyen ápolt (ebbe az is beletartozik, hogy nem engedi magát hatalmasra hízni), kedves, becsületes, rendezett élete. (Legyen munkája, ne nőzzön össze-vissza.)

Lehet ilyen szingli pasikba akadni 30 körül? Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, 29 éves nő vagyok. Félek, hogy nem találok már jó társat magam mellé, mert mindenki elkel, aki valamire való a korosztályomban. Általában ilyenkor van mindenki kapcsolatban. Vagy fiatalabbak szinglik vagy a már elvált 40 körüli apukák. Apukára, ha nagyon el nem kap a szerelem, nem igazán vágyok, mivel még nekem sincs gyerekem. Sokkal fiatalabb pasira se, max pár évvel. (2-3 év max).

okt. 5. 01:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

10-es írja jól. A nők válogatása miatt vannak egyedül gondban. Mindenkiben a hibát keresik holott tökéletes nincs, de nem érik be kevesebbel és pont a 25-35 közötti korosztály teszi eszméletlenül magasra a mércét.

Egyszerűen nektek senki se jó vagy ha igen akkor az foglalt. Mindig az kell aki nem elérhető.

okt. 5. 07:56
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell színész , de legyen 180/70 kg 30 évesen, mint a új generációs gyerekek 15 évesen az iskolában.
okt. 5. 08:28
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
Jah tuti kiesnének nála is szépen a csontvázak a szekrényből (legyen azért minimum 180 cm magas, keressen azért 500 nettót, saját háza legyen és autója stb..) Persze nincs ezzel baj csak vállalja fel! Nekem is vannak mások által hülyének gondolt elvárásaim de én bevállalom.
okt. 5. 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

12

Én 65 kg vagyok 30 évesen (185 cm mellé). De szerintem ez pont hogy nem előnyös 😭

okt. 5. 11:12
 15/23 anonim ***** válasza:
A jó fogás miért lenne szingli és miért ne csajozzon akár már 15 évesen, ha folyton írogatnak neki a csajok instán. Harmincévesen tini alatti szociális érzékkel tökéletes lesz neked az átlag dagadt, nem túl eszes ember.
okt. 5. 14:01
 16/23 A kérdező kommentje:

#15 Jajj, de kedves vagy! Akkor inkább egyedül maradok! Tartom magam annyira, hogy nem mindegy kivel állok össze.

A többit már le se reagálom, mert fogalmuk sincs rólam és az igényeimről csak teóriáznak.

Azt azért megsúgom, hogy a legnagyobb felszínesség a férfiakat jellemezi.

okt. 5. 14:44
 17/23 anonim ***** válasza:

16

Nem, az emberek többsége felszínes. Te is. A férfiak is. A nők is. Meg minden egyéb nem, stb. Ráadásul az ilyen kijelentés még szexista is

okt. 5. 15:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Ezt a felszínes szöveget mindig az igénytelen kinézetű, szociálisan nagyon ostoba emberek szokták mondogatni a náluk ápoltabb embert választó kiszemeltjükre. Annyira egyszerű hogy talán még ti is értitek: ha szerintetek mások felszínesek, el kell menni szépségszalonba, shoppingolni, kondiba, vagy amiben fogyatékosságod van.
okt. 5. 15:11
 19/23 anonim ***** válasza:
De mi a célod például ezzel a kérdéssel?
okt. 5. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Igénytelenül kinézve és gőgösen persze hogy nem vagy elég vonzó.
okt. 5. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!