Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért annyira fájdalmas az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira fájdalmas az elutasítás?

Figyelt kérdés
Téged hogy dolgozod fel?

okt. 3. 14:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan még nem utasított vissza egy csaj sem, viszont nem is repültek rám, hiába közeledtem néhányuk felé finoman.

Így aztán tudom hol a helyem, nem próbálkozok senkinél már hosszú hónapok óta, nem is járok nyitott szemmel. Az utcán is csak előre nézek, nem mosolygok senkire, nem próbálok szemezni. Ha valakivel összesodor az élet, vagy megint kezdeményez egy nő, akkor jó, ha nem, akkor maradok egyedül.

Nincs az életem romokban, nem a nőktől fogok függeni meg erre különösebben rástresszelni.

nov. 4. 19:42
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
Azért fájdalmas, mert pofon az onbizalmadnak, nálam sokszor szégyenérzet is kíséri. Illetve azért is, fájdalmas hogy változtatásra sarkalljon. Adhat egy új lendületet, persze csak hetek múlva amikor kidühöngted/ kiszenvedted magad. Nekem volt hogy elutasított egy férfi több hónap együtt járás után közölte hogy nem kellek és mást akar . Sikerült fogynom 20 kilót dühből, hogy megmutassam a világnak és azóta is egyedül van a kis bzi több éve . Úgyhogy pozitív dolgokra is sarkallhat.
nov. 4. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!