Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfi segít megfogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi segít megfogni valamit a nőnek,és a kézfejére ráteszi a kezét, ez mit jelent? Direkt jel a nő felé, hogy vegye a lapot, de nem mert nyíltan közeledni? Vagy vágyik a nőre, és megakarja érinteni?

Figyelt kérdés
Mit jelez ez egy nő felé?

okt. 1. 12:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Csak azt jelentheti, hogy szimpatikus neki?

Vagy ez már attól intimebb, hogy csak egy szimpátiát fejezzen ki?

nov. 2. 12:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Erre a pasas tudná a választ.

Hány évesek vagytok?

Függetlenek vagytok, vagy mindkettőtöknek párja van?

Mert azért nagyon nem mindegy...

nov. 2. 14:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Mindketten foglaltak vagyunk. Én 43, a férfi 60.
nov. 2. 15:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Felnőtt emberként csak meg tudtok beszélni egymással ilyen dolgokat, nem?

49/F

nov. 3. 07:43
 15/21 A kérdező kommentje:
14:egyikünk sem hozta még fel ezt a dolgot. Én nem merem. Mi van, ha én értem félre a reakciókat? Az nagyon kellemetlen. Max legközelebb én is megpiszkálom a kezét.
nov. 3. 07:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem elég, ha csak úgy történnek közöttetek a dolgok? (udvarlás, flörtölés, érintések, stb.)

Mindenképpen tudni akarod, hogy miért van ez? Igent, vagy nemet akarsz hallani?

Miért nem élvezed inkább a játékot, ahogy folyik?

A szavaidból azt olvasom ki, hogy nem közömbös számodra a pasas.

Meg tudod magadnak fogalmazni, hogy mit szeretnél tőle? Aszerint kéne bátorítanod vagy leállítanod a pasast.

nov. 3. 08:39
 17/21 anonim ***** válasza:

"Mi van, ha én értem félre a reakciókat? Az nagyon kellemetlen."

Lehet, hogy a pasas pont ugyanígy van vele.

Ne rontsd el azzal, hogy sietteted!

nov. 3. 08:46
 18/21 anonim ***** válasza:
A házasságotokkal mi a baj? Azt nem lehetne megjavítani?
nov. 3. 08:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Nála szerintem annyi lehet, hogy nagyon régóta együtt vannak, vagy 35 éve, nálunk a vonzalom, a szex teljesen meghalt. Amugy jól elvagyunk mint a befőtt. Mint 2 jóbarát.
nov. 3. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:

"nálunk a vonzalom, a szex teljesen meghalt. Amugy jól elvagyunk mint a befőtt. Mint 2 jóbarát."

Akkor is valamit meg kéne beszélni otthon, hogy jó-e ez így, vagy mi legyen, nyitott házasság, vagy mindenki titokban csinál amit akar.

Válni nem akartok? Házasságterápia esetleg?

nov. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!