Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtesnek számítok a nők szemében?
Én pl a prostis dolgot sosem reklámoztam a bnőimnek, ellenben ők dicsekedtek valamiért, mennyi pasassal, miért, miként, és hogyan. Elég cifra sztorikat meséltek.
Úgy látszik, ilyen téren nekünk csöndben kell lenni, a csajok meg sztorizhatnak bármiről...
"A prostizás emberileg is gond vagy csak ismerkedés szempontjából?"
Mindkettő, de más arányban. Nyilván többet várok el attól, aki a párom lesz, akivel megosztom az életem és a testem. Akivel csak a liftbe szállok be, attól nem várok el sokat. Bár ha tudom róla, hogy krvázott, akkor a véleményem így is megvan róla.
"miért rosszabb az ha valaki elmegy egyszer-kétszer, igénybe vesz egy fizetős szolgáltatást, mint aki boldog boldogtalannal dugatja magát?"
Mert nem a dugással van baj, hanem azzal, hogy a szex neki egy szolgáltatás. Nem önként akart szexelni vele valaki, hanem kibérelt egy női testet. Ez ugye hatalmas red flag lenne, megmutatná, hogy áll a nőkhöz, a szexhez, az intimitáshoz.
Csak nem lehet így szűrni, mert mind hazudik.
Nem vágyok olyan partnerre akinek a szex egy “szolgáltatás”.
Ha van lehetőséged, nem akartál eddig ismerkedni, akkor miért lennél selejtes? Más az önkéntes és az önkéntelen cölibátus. Ha önkéntesen nem voltál senkivel, mert nem volt igényed rá, az nem zárja ki hogy ezután ne kereshess partnert.
De ha nem érdekel az ismerkedés, miért érdekel az, hogy a nőknek "selejtes" vagy-e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!