Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszer kitör az incellázad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer kitör az incellázadás, kinek a pártjára álltok?

Figyelt kérdés

1. Normie és incel pasik, akik fellázadnak a felszínes társadalom és sex-diktatúra ellen. Felvonulnak, tüntetnek az igazságosabb társkeresésért, betiltatják a Tindert. Kikövetik instán az influencereket és az onlyfanses macákat, csődbe juttatva őket. Face-en tömegesen jelentik a chadeket, hogy a meta törölje a profiljukat.

2. Alfahímek, chadek, fuckboyok, akik a mostani helyzet haszonélvezői, kihasználják a nőciket, akiket csak sexre akarnak.

szept. 29. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
15%
#60 Igen biztosan mindegyik incel ilyen egy emberből le lehet szűrni. De ha azt mondom hogy minden nőnek helyes férfi kell akkor rögtön mondjátok hogy hülyeséget mondok meg hogy a nők nem egységes massza. Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
szept. 30. 17:48
 62/76 anonim ***** válasza:
73%
Inkább ti hagyjátok a nőket. Tényleg, semmit sem kell tennetek, csak hagyni, hogy a nők úgy éljenek, ahogy nekik tetszik és mellőzni ezt az állandó, alaptalan gyűlöletet és haragot. Ennyit kérünk.
szept. 30. 17:50
 63/76 anonim ***** válasza:
30%
#62 Eddig is úgy éltetek ahogyan akartok.
szept. 30. 17:56
 64/76 anonim ***** válasza:
53%
Ez is csak az elmúlt pár évtizedben volt így és sajnos manapság sem általános, de Európában valóban szerencsére az.
szept. 30. 17:57
 65/76 anonim ***** válasza:
53%

A nők és az incelek más, életke. A nők egy nem, az inceleket egy eszme tartja össze, tehát igen, meg lehet mondani, milyenek.

A férfiakról nem lehet megmondani, milyenek, mert sokan vannak és különböznek. Az incelek egy séma alapján incelek.

szept. 30. 17:59
 66/76 anonim ***** válasza:
18%
#65 incelség nem egyenlő a gyűlöletetel. Nem is ennek indult főleg hogy egy nő kezdte magát így hívni.
szept. 30. 18:03
 67/76 anonim ***** válasza:
73%
Akkor az incelek megtennék, hogy nem foglalkoznak a nőkkel? Köszi!
szept. 30. 18:05
 68/76 anonim ***** válasza:
67%

"Nem is ennek indult főleg hogy egy nő kezdte magát így hívni."

Nem ennek indult. De ha ma bármilyen fórumra kiírod, hogy incel vagy, agresszív nőgyűlölőnek fognak nézni. Ez lett.

szept. 30. 18:08
 69/76 anonim ***** válasza:
66%

"incelség nem egyenlő a gyűlöletetel."

Francokat nem! Elég megnézni az incel kérdéseket és az incelek válaszait. ;)

szept. 30. 18:09
 70/76 anonim ***** válasza:
11%
#67 Maximum itt foglalkoznak. Elmondom én élőben beszélgetek nőkkel és jobban is vagyok velük ettől még az vagyok. És nem bántom őket, nem vagyok velük erőszakos, nem tapizok senkit. Csak kibaszot ronda vagyok ennyi bocsánatot kérek ha nem tapsolok és mindenhez és bocsánatot kérek ha egyáltalán egy nőhöz szólok egyáltalán nem ismerkedési célal.
szept. 30. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!