Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Találkoztatok már férfival netes ismerkedésből, aki... ?
...nem igazán hasonlított arra, akinek a képek alapján tűnt?
Az gyakori, hogy nők trükköznek így, de most a másik oldalra vagyok kíváncsi.
Jöhetnek a sztorik, negatív és pozitív egyaránt.
Csak ilyannal.
A képen még szoszo bízok abban h9gy vmi átlag/normális, randikon fogok csak padlót.
Hogy amugy nincs foga..
Hogy leevett lehányt puloverben jár
Hogy fingadozik randin
Hogy amugy 150 kilos
Hogy nem 25 hanem 45 éves.(vagy 45 nek néz ki)
Hogy azon imádkozom csak nehogy ismerős jöjjön szembe hogy kikkel szóba állok..
A képekbol radikálisan le kell venni. Nem az átlag normalisakkal csetelni mert azok a valoságban kritikán aluliak, hanem vmi uberhelyesmachoval es talán a randin az megüti legalább az átlagot. Es van foga meg haja meg nem ősz stb
Hàt en eddig schreck hasonmással is találkoztam így.
Hu de belinkelném a társkeres képét VS valóságot.
Volt ilyen.
Az először nekem se tűnt fel, hogy a képeken csukott szájjal mosolyog. Aztán randin leesett, hogy azért, mert alig van foga.
Az, hogy évekkel korábbi képet tesznek ki, szintén gyakori, főleg 40 felett.
Leírja, hogy 180 cm, aztán talán 170. Utóbbival semmi bajom nem lett volna, csak a hazugsággal.
Plusz ami a képen nem látszik: cowboy csizma és kapucnis pulcsi. Kellemetlen a szaga, valószínűleg egy hete ugyanazt hordta, vagy hétig állt a ruhája a mosógépben, nem tudom. Volt, akinek olyan a hangja, mint Mickey egérnek. Aztán egy srácról csak élőben derült ki, hogy csípőficamos és erősen raccsol.
1
Azért ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy hogy tudál ennyi sutyerákot bevonzani...
Nekem nem volt ilyen tapasztalatom. A srácok úgy néztek ki, ahogy a fotókon, és más területen is nagyjából azt kaptam, amire számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!