Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Találkoztatok már férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Találkoztatok már férfival netes ismerkedésből, aki... ?

Figyelt kérdés

...nem igazán hasonlított arra, akinek a képek alapján tűnt?

Az gyakori, hogy nők trükköznek így, de most a másik oldalra vagyok kíváncsi.

Jöhetnek a sztorik, negatív és pozitív egyaránt.

szept. 25. 22:00
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
30%

Csak ilyannal.

A képen még szoszo bízok abban h9gy vmi átlag/normális, randikon fogok csak padlót.

Hogy amugy nincs foga..

Hogy leevett lehányt puloverben jár

Hogy fingadozik randin

Hogy amugy 150 kilos

Hogy nem 25 hanem 45 éves.(vagy 45 nek néz ki)

Hogy azon imádkozom csak nehogy ismerős jöjjön szembe hogy kikkel szóba állok..

A képekbol radikálisan le kell venni. Nem az átlag normalisakkal csetelni mert azok a valoságban kritikán aluliak, hanem vmi uberhelyesmachoval es talán a randin az megüti legalább az átlagot. Es van foga meg haja meg nem ősz stb

Hàt en eddig schreck hasonmással is találkoztam így.

Hu de belinkelném a társkeres képét VS valóságot.

szept. 25. 22:05
 2/50 anonim ***** válasza:
7%
Jav l:shreck
szept. 25. 22:06
 3/50 anonim ***** válasza:
60%
#1 Ezzel csak egy baj van, hogy én meg ott vagyok egy tényleg igényes átlagos srác és akkor ezért nem randiznak velem mert azt hiszik, hogy a valóságban egy troll vagyok. 🤣
szept. 25. 22:08
 4/50 anonim ***** válasza:
92%
Akkor én szerencsés vagyok. Nekem eddig minden srác jobban nézett ki élőben, mint képeken. :D
szept. 25. 22:10
 5/50 anonim ***** válasza:
91%
Párszor randiztam netről, mindenki úgy nézett ki, amit kép alapján vártam, és foguk is volt:-) Átlagos férfiakról van szó.
szept. 25. 22:29
 6/50 anonim ***** válasza:
94%
Többnyire azért pariban volt a kép a valósággal. Egyszer volt egy jó nagy ilyen bakim, igaz, ott nem is cseréltünk képet előtte. 35-nek mondta magát, én 27 voltam akkor. Hát komolyan, legalább 50 éves volt, alacsonyabb nálam(160cm vagyok), jó kis felesleg volt rajta. Amolyan Danny Devito alkat. A bónusz az volt, bevallotta, hogy nős, de szerinte ez nem akadály...ez volt az első és utolsó GYK randim, azóta semmi privátra nem válaszolok 😂
szept. 25. 22:32
 7/50 anonim ***** válasza:
86%
A többség (nagyjából) úgy nézett ki, ahogy a képen, de szaladtam már bele olyanba aki több évvel korábbi képet küldött át és sokkal rosszabb volt a helyzet mint a képen. Ilyenkor van az, hogy 10 perc feszélyezett társalgás után azt mondod neked menned kell és utána ráírsz, hogy bocs, de nem jöttél be.
szept. 25. 23:39
 8/50 anonim ***** válasza:
90%

Volt ilyen.

Az először nekem se tűnt fel, hogy a képeken csukott szájjal mosolyog. Aztán randin leesett, hogy azért, mert alig van foga.

Az, hogy évekkel korábbi képet tesznek ki, szintén gyakori, főleg 40 felett.

Leírja, hogy 180 cm, aztán talán 170. Utóbbival semmi bajom nem lett volna, csak a hazugsággal.

Plusz ami a képen nem látszik: cowboy csizma és kapucnis pulcsi. Kellemetlen a szaga, valószínűleg egy hete ugyanazt hordta, vagy hétig állt a ruhája a mosógépben, nem tudom. Volt, akinek olyan a hangja, mint Mickey egérnek. Aztán egy srácról csak élőben derült ki, hogy csípőficamos és erősen raccsol.

szept. 26. 04:32
 9/50 anonim ***** válasza:
76%
Egy sem volt, ami ugy nézett volna ki mint a képeken. Annál bőven rondábbak.előzetes videocset nelkul már meg sem mozdulok.
szept. 26. 06:38
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

1

Azért ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy hogy tudál ennyi sutyerákot bevonzani...

Nekem nem volt ilyen tapasztalatom. A srácok úgy néztek ki, ahogy a fotókon, és más területen is nagyjából azt kaptam, amire számítottam.

szept. 26. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!