Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "mínusz pont" az, hogy a motorozás a hobbim?
10
Na, ez meg a másik!
A veszélyes hobbid miatt, meg majd én foglak eleted végéig ápolni? 🖕🖕
Nyilván autoval is megvan a baj, de az teljesen más...és eszembe nem jutna elhagyni a ferjemet. De, amikor el van pofazva, hogy ne motorozz, veszélyes, csattansz, majd eletem vegéig ápolhatok egy fél szobanövenyt, na abbol koszonom nem kerek!
9-10
Nem azt mondtam, hogy a motorozás nem hordoz magában kockázatot, azt mondtam, hogy messze túl van lihegve a szervdonorozás meg a hiszti, hogy minden motoros meghal vagy lenyomorodik.
Ettől még természetesen lehet kizáró ok, csak ennyire ne vekengjünk már, ha lehet.
De, vekengünk.
Nálam a hegymászás is idetartozik. Csinálja, de akkor ne családozzon.
"eddig nagyon szimpatikus voltál, de ez egy mínusz pont."
Visszaírtam volna neki, hogy nekem meg ez a megnyilvánulásod egy óriási mínusz pont.
Én bírom a motoros pasikat.
Ilyen pontozgató hülyékkel meg ne foglalkozz 😄
Mert láthatóan a laikusok szövegelnek erről hülyeségeket.
Ezt hallotta, azt hallotta, nekem is van ejtőernyős ismerősöm, ez a hobbija kb 35 éve.
Itt meg reagál erre a tankaranka 0 érzelmi intelligenciával, vehemenciával, csodálom, hogy van férje....
17
Mindenki azt utasít vissza, akut akar.
Az ejtőernyőzes kevesebbe veszélyes. ott eleve nem fogsz másoj hülyeséget miatt lezuhanni.
Érdekes kérdés nálam a motorozás.
Nő létemre imádom a motorsportot, nézem is. Ha látszok/ hallok egy szép motort mindig ámulok.
Tehát nekem egyrészről imponál.
Másrészről, volt párom aki motorozott és minden egyes alkalommal amikor elment vele végig megállás nélkül rettegtem.
A szervdonorozás szerintem is túl van lihegve, de tény és való, hogy borzasztóan veszélyes.
Ha nem magad miatt, akkor a papa miatt aki kifordul eléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!