Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jeleznétek hogy nektek fontos a motorozás ?
Egy ideje egyedül vagyok ( 1 hónapja ) és úgy gondoltam kipróbálnám a tinder és társait. Azt az egy dolgot nem tudom hogy rakjak e fel motoros képet vagy ne ? Vagy csak leírásban irjak róla ? Vagy azt se ? Az vele a problémám hogy sokan azt mondják azonnal hogy motoros pasi nem kell. Az előző kapcsolatom is ilyen volt ameddig egyszer rá nem vettem hogy felüljön mögém utána nem mehettem nélküle mert mindig jönni akart .
És az a helyzet hogy szeretném ezt jelezni, mert fontos hogy elfogadja a párom hogy én igenis néha el akarok menni gurulni egyet és ez azzal jár hogy reggel elmegyek és majd este jövök és addig nem nagyon fog tudni rólam . De elrémiteni se akarok senkit sztereotípiák miatt .
Rakj ki kepet és kész. Az a legtisztább és akkor egyszerre tudja, hogy nem vagy igen.
Én is motorozom és sok pasinak is kizáró ok volt.
Ismerkedj Indoneziaban, ott minden csaj motorozik kb. 12 eves koratol kezdve.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!