Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves lúzer béta incelként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves lúzer béta incelként ( nem csúnya, átlagos de semmi extra ), milyen nőre van még esélye? Jelige: béta

Figyelt kérdés

szept. 23. 07:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért beszéltek úgy a feministákról, mintha csak nők lehetnének feministák?

Én feminista vagyok, és férfi. Számomra taszító egy olyan nő, aki nem tud kiállni magáért, nem képes megélni önállóan, hátrébb sorolja magát egy párkapcsolatban, szolgalelkű, stb.. Én párt, partnert keresek, nem csicskát.

szept. 25. 12:25
 22/30 anonim ***** válasza:
20 még jó, hogy pont mi támogatjuk azt, hogy ne a pénzes pasihoz kell hozzámennie a nőknek...de jah, nekem is qrva magas elvárásaim vannak, hiszen szeretném, hogy magasabb legyen nálam és ne 200 kilós, meg legyen normális .... Hűha, ez aztán az elvárás.
szept. 25. 12:32
 23/30 anonim ***** válasza:
7%
22,sok nem 200 kg os rendes férfi van,mindel õsszeálsz?nehallgasd el a többi kritériumot
szept. 25. 15:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

23, szerinted kinek van ideje leírni minden kritériumot ami elegendő egy ideális párkapcsolathoz?

Mert ne legyünk álszentek. Persze fel lehet sorolni 10-20at, de az elég felszínes lenne, valójában simán elmegy az ember 100ig is, ha van igénye arra, hogy ne akárkivel álljon össze.

Vagy te összeállnál bárkivel? Kétlem.

szept. 25. 15:33
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenkivel,de sok nővel igen,velem senki
szept. 25. 15:46
 26/30 anonim ***** válasza:
71%

25, hát az szomorú.

Láttam itt az oldalon felháborodott kérdést, hogy azt hallotta, hogy a nőknek 100ból cak 5-10 férfi jöhet egáyltalán szóba és ez miylen dolog ez.

Én meg az tmondom, elég szomorú, ha a férfiaknak minden szembejövő nő bejön. Ne legyünk már Don Juan szindrómások, hogy mindenkivel szerelmbe esünk, baze.... legyen már valami ízlésünk, srácok :D

szept. 25. 16:16
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
26,nem mondtam hogy mindenkivel,vannak igényeim,nekemis,ettől függetlenül minden nő lecar
szept. 25. 16:19
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

27, az nem izgat, hog ytéged leszarnak e vagy sem, itt most arra reflektáltam, hgoy sázmon kéred másokon, hogy nem a teljes feltétellistát írta le.

Kb úgy hangzik, hogy "én nem vagyok 200 kg, na, gyere össze velem akkor" :D

szept. 25. 16:27
 29/30 anonim ***** válasza:
71%

"ettől függetlenül minden nő lecar"

Nagyon helyes, maradjon is így! :)

szept. 25. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:
23 nem. Párkapcsolatban élek már 5 éve, így egyértelmű, hogy csak a párommal "állok össze". Nyilván nekem is vannak igényeim, ami szerint szelektáltam úgymond, és ez természetes. Sosem volt olyan elvárásom, hogy a havi fél milla, a kockahas a giga farok és még hasonló hülyeségek....
szept. 25. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!