Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az emberek, jogos, hogy ez engem zavar?

Figyelt kérdés
Most is ismerkedek egy nővel, akarna is tőlem többet, van kémia csók stb, de engem teljesen kiábrándít az a fajta viselkedés, ami nála van, de a legtöbb nőnél ez van, írok, megkérdezem hogy hogy van, erre elkezdi regélni a bajait az hogy mi van ő vele, mi történik, de semmi kérdés semmi érdeklődés hogy velem mi van.. és ezt tapasztalatom a randikon is..lehet furi de ez engem zavar hiába van kémia
szept. 19. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Neked kene alapbol magadrol beszelni.

Pl en is igy gondolom mert..

Vagy velem is megesett hasonlo sztori amikor...

Vagy en azt szoktam ilyenkor tenni hogy..

Vagy en ugy látom ha ilyen van hogy...

Szoval kapcsolodni ahhoz amiket mond azzal ami te vagy, a te gondolataid, jellemed, életed.

A kommunikacio normal esetben nem interju.

szept. 20. 06:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak írj rá azokkal a dolgokkal, amik veled történnek, vagy épp ha van valami mondanivalód, amit szívesen megosztanál vele. Személyes találkozókor ugyanez. Csak kezdj el beszélni. Ha pedig ő beszél, hiszen nyilván nem csak te fogsz, akkor kapcsolódj ahhoz, amit mond. Magyarországon tényleg nem szokás megkérdezni, hogy hogy vagy. Csak betegség után, vagy ha már hosszabb ideje nem láttám valakit, vagy ha rendszeresen beszéltek, akkor mondjuk 1-2 havonta egyszer megkérdezed azt is, hogy hogy van, de ettől többször igencsak fura, mert nem szokás.
szept. 20. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!