Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz húzás volt így távol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz húzás volt így távol tartani magam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem (F) beszélgetni egy csajjal pár napja társkeresőn és nagyon klappolunk. Vonzónak tartom őt, ő is engem. Alapvetően nem szeretek túl sokáig üresjáratban írogatni, de azért 3 napig beszélgettünk általános dolgokról és meg beszéltünk egy talit jövő hétre (nincs itthon most szóval nem tudtam ezen a héten elvinni randira). Ma úgy éreztem hogy kezd elfulladni a beszélgetés, így megmondtam neki hogy hagyjuk abba és vegyük fel a kapcsolatot egymással amikor újra a városban van.

Szerintetek rossz húzás volt? Nem akartam hogy megunjuk a dolgot találkozás előtt de attól tartok ez rosszul jött le. Természetesen kedvesen közöltem ezt vele.

szept. 17. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni. Láttad már személyesen?
szept. 17. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
1es nem találkoztunk még
szept. 17. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekled akkor jelentkezni fog.
szept. 17. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nőként szerintem ez korrekt.
szept. 17. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!