Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a jobb egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb egyedül maradni majd lejjebb adni az igényeket?

Figyelt kérdés
Mindenképpen lejjebb kell adnom az igényeket ha nem akarok engedül maradni viszont lehet hogy úgy nem lennék teljesen boldog nem tudom melyik a jobb
szept. 14. 23:03
A kérdező szavazást indított:
Egyedül maradni
Lejjebb adni az igényeket
31 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Én lentebb adtam és még úgy sem sikerül senkit találni
szept. 14. 23:07
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Nekem azért lehetne ha lejjebb adnám
szept. 14. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ. Irreális igényeket érdemes lejjebb adni. (20 éves bomba nő, míg te 30+ pocakos pasi vagy)
szept. 14. 23:45
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Ne add lejjebb az igényeket! Semmiféleképpen! Nem szabad akárkivel össze jönni, idővel jön majd aminek jönnie kell, én így vagyok vele, addig meg csak maradnak a kalandok. 26f
szept. 14. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Számomra egyedül maradni. Van, aki olyan, hogy megy a szex, csók akármi olyannal is, akihez testileg nem vonzódik, de én fizikailag erre képtelen vagyok.
szept. 15. 03:45
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Én is úgy vagyok, mint az 5-ös. Nekem nem megy olyannal, akivel nincs vonzalom és kémia. Olyan mellett sem bírom, akivel lelkileg/személyiségileg nem vagyunk kompatibilisek. Egyedül lenni egy egész életen át sem jó, de ezeknél jobb.
szept. 15. 07:19
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Annyira vicces ez a generáció, ahol csak a külső a minden, a boldogság fokmérője, hogy mennyire jó nő csajod, akitől nem akarsz gyereket, és nem mernéd rábízni a mobilod egy fél órára.

Mindenkinél van szebb, jobb, fiatalabb. Teljesen mindegy, hogy kivel jössz össze, sose lennél vele boldog, mert folyton azt látnád, hogy lehetett volna szebb nőd is. Sose leszel elégedett azzal amit van.

Szerintem ha az atomháború végén csak egymillió férfi és hárommillió csúnya, 25 feletti, nem szép testű nő maradna életben, akkor 50 éven belül teljesen kihalna a komplett emberiség.

szept. 15. 08:06
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
A feministák szerint a nőknek jobb egyedüld de a férfiak igenis mondjanak le a szépségről és másszanak rá a koca nőkre...
szept. 15. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Inkább egyedül, de kérdés mik azok az igények! A külső..., ha nincs vonzalom, megettet a fene, a belső..., ha nem vagytok közel egy hullámhosszon, az is veszett fejsze..., tehát, ennyi információval a válasz, inkább egyedül, mint megalkudva.
szept. 15. 08:16
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Mi az igényed? Kezdjük ott.
szept. 15. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!