Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon nem vonzanak a duci, kövér nők, de csak náluk lehet esélyem (eddig így tapasztalatam) ,akkor adjam ne az igényeket és jöjjek össze ilyen nővel vagy ennek nincs értelme és inkább maradjak egyedül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 11:50
1/7 anonim válasza:
Maradj egyedül természetesen, ha nem tetszik mi értelme van? Ráadásul őt is megbantod, majd jön olyan, akivel klappol.
2/7 anonim válasza:
Én inkább egyedül vagyok, mint egy kövér férfivel, vagy bárki olyannal aki nem vonzó.
Szóval igen, maradj egyedül amég nem jön olyan..
3/7 anonim válasza:
Maradj egyedül és verd a farkadat tovább a poreszra bratyesz. Jobb lesz az úgy mindenkinek.
4/7 anonim válasza:
Nem kell neked sem megállapodni 1 nő mellett. Fogd fel ezeket gyakorlásnak. Függetlenül attól, hogy nem vagy az a csajozós típus és nem jut minden ujjadra nő. Legalább addig is használod a brét. A nőnek is jó, neked is jó. Ő nem szívességet ad, ha kölcsönadja a p*náját, hanem ő is örömöt akar magának. Ameddig nem jön az igazi, addig bármi jöhet szerintem.
5/7 anonim válasza:
Egy ilyen kapcsolatban vagyok nőként, elég szar. Tudom, hogy soha nem fogja megkérni a kezemet, tudom, hogy nem "úgy" néz rám, tudom, hogy soha nem lesz családunk....nekünk duci nőknek max ez jut! De jobb mint a semmi, jobb mint egyedül. Mivel jól megy neki a szekér anyagilag, jól is néz ki, gondolom majd jön jobb, és akkor eldob. (4.éve vagyunk együtt)..
Ha véletlenül kimozdulunk is (mindketten otthonról dolgozunk) akkor (de lehet csak beképzelem,) nem a duci nőket nézi meg! Egy nő ezt érzi! Megteheted, hogy összejössz olyannal, aki nem az eseted, de érezni fogja!
6/7 anonim válasza:
Szerintem maradj egyedül. Írom ezt úgy, hogy nem egész 2 hónap híján 9 éve vagyok én is egyedül, és előtte sem igazán jöttek össze a dolgok, nyáron pedig a 32-t töltöm, tehát eltelt a fiatalságom így. Bőven tudom, milyen ez, mennyire pocsékul tudja érezni magát az ember... De a vonzalom akkor is a legalapvetőbb minimum, ha nem baráti kapcsolatról van szó. Hogy szexelsz olyannal, akit nem kívánsz? Persze megoldható, férfiként viagrával, nőként rengeteg síkosítóval, de teljesen normális és természetes, hogy nem erre vágyik az ember.
7/7 anonim válasza:
6-os inkább ásd el magad! Ne osztogass tanácsot ilyen élettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!