Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nem jobb egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nem jobb egyedül inkább, mint leadni az igényeket?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 16:38
A kérdező szavazást indított:
Igen jobb egyedül, inkább egyedül maradok
Nem jobb, muszáj lejjebb adni az igényeket, mert egyedül a legrosszabb
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Nem tudom voltál-e már férfi, de többszörösen erősebben vágynak a férfiak a szexre és a fizikai intimitásra, mint a nők. A tesztoszteron ezt okozza egyszerűen. A férfiak jobban vágynak a szexre, ezért van a nőknek "előnye", mert ők kevésbé és így ők diktálnak, illetve ezért a férfiak könnyebben leadják az igényeiket. Kb ezek az alapjai annak, hogy miért is úgy néz ki a világ, amiben élünk, ahogy.
2023. jan. 23. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem tehetek róla, hogy átlagos külsejű férfiként csak a vékony, szép, bájos arcú lányok tetszenek.

Nem járnék olyan nővel, aki nem tetszik eléggé.

3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kell érteni az igények leadását? :D én olyan alacsonyra állítottam be a mércét, hogy egy törpe is beverje a fejét mégse voltam sikeres. Gyenge a portfólióm.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, jó szöveg, tetszik! 🙂👍
2023. jan. 23. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Tökéletesen egyetértek az első válaszolóval.
2023. jan. 23. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én tökmindegy hogy adom le az igényeimet, akkor is egyedül maradok.
2023. jan. 23. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

"Kb ezek az alapjai annak, hogy miért is úgy néz ki a világ, amiben élünk, ahogy."

[link]

2023. jan. 23. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 köszi 😅 jelenleg nem töröm magam össze ez ügyben az tény.
2023. jan. 23. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen igényeket adjak lejjebb? Meg hogyan? Hogyan tud bárki is összejönni olyannal akihez nem vonzódik?

És nem, képzeld kérdező vagy bárki mielőtt beszólna, nem csak az "instagram hercegnők" tetszenek. Nagyon nem, sőt sokkal inkább a hétköznapi, "elérhető" nők az ideálom.

2023. jan. 23. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!