Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is ugyanúgy kiindulódnak a társkereséssel?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy amikor egy ilyen facebook csoportban vagy ismerkedős fórumon egy helyesebb pasi posztol, akkor ugyan úgy kínlódnak és irogatnak a nők hogy milyen helyes vagy meg milyen cuki vagy meg ha gondolod írj rám, ugyanúgy megy szerintem a verseny és a kínlódás az ismerkedésben a nők között isszept. 13. 22:58
1/13 anonim válasza:
Nem. A nőknek könnyen megy a társkeresés, kivéve ha el vannak szállva az igényeik.
2/13 anonim válasza:
Persze. Nagyon kevés a kívül-belül rendben lévő férfi.
4/13 anonim válasza:
3, pont nem. Nem értem, mi haszna a tényeket tagadni. Ha te normális férfi vagy, nem rólad van szó.
5/13 anonim válasza:
Ebben a kérdésben nem lesz úgysem egyet értés. Te is tudod...
6/13 anonim válasza:
Igen, nekünk is nehéz megtalálni a megfelelő társat.
7/13 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a normális embereknek minden sokkal nehezebb ebben a világban, még a létezés is. Az ösztönlényeknek viszont Kánaán.
8/13 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot találni nekik is nehéz, de én azt látom, hogy egyre nagyobb részük elengedi a kérdést és igazából már nem keres társat.
9/13 anonim válasza:
8. Ezzel meg az a baj, hogy a normális férfiak is feladják ez miatt. Konkrétan én is. Hiába mondják nekem hogy minden újjamra juthatna egy nő, gyakorlatban meg egy se. Szerintem a szaporodás és a párkapcsolat lassan lekorlátozódik a primitív társadalmi rétegekre. Mert csak azok dugnak meg azok szülik tele a világot.
10/13 anonim válasza:
"Szerintem a szaporodás és a párkapcsolat lassan lekorlátozódik a primitív társadalmi rétegekre. Mert csak azok dugnak meg azok szülik tele a világot."
A gyerekvállalás mindig is az alacsonyabb státusú rétegben volt magasabb, ez nem újdonság. Az ők párkapcsolataikat nem irigylem, de egyedül élni sem jó, ha vágyik az ember társra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!