Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakat kérdeznék! Valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdeznék! Valóban létezik férfiaknál is a barát zóna? Ha mégis van akkor van kiút ebből vagy fogadjam el csak és kész?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel hónapok óta ismerjük egymást. Közel is lakunk egymáshoz és egy helyen dolgozunk. Más nemzetiségüek vagyunk de jól kommunikálunk angolul egymással. Az elején azt hittem kölcsönös a dolog majd másoknak mondta hogy nem szeretne velem lenni mert baràtnak tart. Teltek a hetek és később igyekeztem tényleg csak baràtnak tekinteni őt is, de egyszerűen nem tudom, mert szerelmes vagyok belé és megőrjít ez a dolog. Nagyon jó kapcsolatunk van. Heti 1x átjön beszélgetni vagy elmegyünk fagyizni vagy bármi. Munkahelyen is beszélünk. Nem titkolja hogy kedvel engem. Minden alkalommal ha meglát vigyorog és felhúzza a szemöldökét. Látszik hogy örül annak hogy làt. Sokszor főzök neki is mert imádja a főztömet és magàtól àtjön beszélgetni néha. Ennek ellenére most megint azt hallom vissza amit másnak mondott, hogy egy nagyon jó barát vagyok neki és nem akarja ezt elrontani. Nem értem az egészet.. 100% hogy nem homoszexuális vagy bármi ilyesmi. Nem vagyok csúnya, se bunkó vagy bármi. Egyszerűen nem értem tényleg ennyire bele vagyok esve a friend zoneba? Nem tudok ebből ki mászni valahogy?

szept. 12. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%
Férfiként, pontosabban egyetemista koromban voltak nekem is ilyen lánybarátaim, akikkel nem is jutott volna eszembe sem a szex, sem a párkapcsolat. Nem akarok megbántani senkit, de igen, olyan csajok voltak, akik nem azt mondom, hogy csúnyák, de egyszerűen nem indítottak be egyáltalán szexuálisan, és így tényleg barátként tudtam kezelni őket. Aztán persze volt olyan eset, mikor egy buliban mattrészegen az egyik ilyen barát elkezdett rám durván nyomulni, és olyanokat mondani, hogy miért nem akarom megdugni (eskü így volt), meg olyan is, aki váratlanul odahajolt, és a szájával kényeztetett. Fura dolgok ezek visszagondolva :)
szept. 14. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!