Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakat kérdeznék! Valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdeznék! Valóban létezik férfiaknál is a barát zóna? Ha mégis van akkor van kiút ebből vagy fogadjam el csak és kész?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel hónapok óta ismerjük egymást. Közel is lakunk egymáshoz és egy helyen dolgozunk. Más nemzetiségüek vagyunk de jól kommunikálunk angolul egymással. Az elején azt hittem kölcsönös a dolog majd másoknak mondta hogy nem szeretne velem lenni mert baràtnak tart. Teltek a hetek és később igyekeztem tényleg csak baràtnak tekinteni őt is, de egyszerűen nem tudom, mert szerelmes vagyok belé és megőrjít ez a dolog. Nagyon jó kapcsolatunk van. Heti 1x átjön beszélgetni vagy elmegyünk fagyizni vagy bármi. Munkahelyen is beszélünk. Nem titkolja hogy kedvel engem. Minden alkalommal ha meglát vigyorog és felhúzza a szemöldökét. Látszik hogy örül annak hogy làt. Sokszor főzök neki is mert imádja a főztömet és magàtól àtjön beszélgetni néha. Ennek ellenére most megint azt hallom vissza amit másnak mondott, hogy egy nagyon jó barát vagyok neki és nem akarja ezt elrontani. Nem értem az egészet.. 100% hogy nem homoszexuális vagy bármi ilyesmi. Nem vagyok csúnya, se bunkó vagy bármi. Egyszerűen nem értem tényleg ennyire bele vagyok esve a friend zoneba? Nem tudok ebből ki mászni valahogy?

szept. 12. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Lehet aszexuális, lehet mikropénisze van, lehet traumái vannak, lehet valami fétisre izgul csak. Ha nem kellesz neki, nem kellesz, fogadd el. Lehet jobban jársz így. Persze ilyenkor megy az ideologizálás, amikor béna dolgok is lehetnek az okok közt.
szept. 12. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nemzetiségű?
szept. 12. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Nincsen ilyen. Ha kell egy nő akkor kell ha nem akkor nem. Csak azt tudom elképzelni, hogy túl balfék és nem tud közelíteni.. Így inkább barátnak hív mások előtt... Mi mást mondjon? Csak nem mondja el, hogy "balfék vagyok és nem tudom mit tegyek.."

Esetleg ha idegen a városban akkor el tudom képzelni, hogy nincsen senkije így tényleg csak barátnak tart, hogy valakivel mégis beszélgessen stb...

szept. 12. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

Más ország, más kultúra. Lehet, hogy csak kellemes társaságnak tart, de nem akar lefeküdni veled. Vagy csak simán balf@sz. Ha már végképp rámásznál, szervezz egy ivós délutánt és markold meg a "kilincset", hátha csak gátlásos.

A látens bubuknak vannak női barátaik, hetero férfi csak azzal a nővel barátkozik, akit alkalomadtán meg is döfne.

44 f

szept. 13. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy van. Nem vagy neki szexuálisan vonzó, de kedvel, mint embert. Nekem is van ilyen típusú ismerősöm, én férjhez is mennék hozzá, de neki nem tetszem nőként. A nagymellű, nagy fenekű, masszív csajokat szereti. Én nem vagyok ilyen. Homlokon puszil, megölel, de sosem közeledne ennél jobban. Ha nem tetszel valakinek, akkor nem tetszel, ennyi. Csak azért, mert valami férfi, nem fogja olyan lyukba dugni, amelyik nem felel meg neki. A férfiak nem kutyák.
szept. 13. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, igen. Nem túl jellemző, de előfordul. Hogy mi az oka? Százféle lehet, csak ő tudja. Ettől függ az is, ki lehet-e mászni belőle.

F

szept. 13. 07:33
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Létezik. Nem nincsen kiút belőle.
szept. 13. 07:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Olyan munkahelyen dolgozom férfiként ahol nagyon sok nő vesz körül és akiket értelmesnek és szórakoztatónak tartok azokkal baráti viszonyban vagyok. Van olyan aki külsőleg nem az esetem, de olyan is van aki tökéletes lenne számomra, de mivel ismerem az életvitelét és számos korábbi pasiját pontosan tudom, hogy nem passzolnánk össze.
szept. 13. 08:52
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
A magyar férfi miért nem jó neked?
szept. 13. 12:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Ő cseh. Nem élek Magyarországon így nem feltétlenül csak magyarokkal ismerkedem. A vonzalommal szerintem nincsen baj önmagában. Mert eléggé szembe tünő a dolog. 1 hete mikor kicsit többet ittam volt egy megszólalása is: You want to do some fun maybe? Aki esetleg nem tudná lefordítani azt mondta: Szeretnél szórakozni egy kicsit esetleg? Miután rá kérdeztem, hogy What? Akkor annyit mondott Nothing, nothing. Én meg nem erőltettem a dolgot. Ezek után nem igen tudom őt hova tenni, mert én ezt szexuális dolognak éreztem részéről. De most meg még arra se lennék jó? Mikor ő egy korty alkoholt se ivott így nem lehet a részegségre fogni
szept. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!