Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő nagyon ha azt mondaná a parotok telefonba
elkoszonesnel hogy csaa? Csao?
Figyelt kérdés
A párom minden szir szarert megsertodik
Nem azt mondtam neki hogy szia szerelmem szeretlek sziaaaa puszillak iamdlak kincsem eletem
Hanem hogy csao
Most nem ertem ez olyan nagy problema? Mindent megosztunk es olyan oszinte kapcsolatnak gondoltam ezt hogy simna odamondtam
Esküszöm szerintem életemben egyszer se köszöntem így el senkitől, zavarna is ha a párom le "csá"-zna.
szept. 11. 19:57
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, nem szoktam telefonálni.
Mi eleve a feleségemmel hét év alatt talán ha 10 telefon hívásunk ha volt.
Egész nap írunk egymásnak, de verbálisan csak élőben beszélünk.
Üzenetben meg nem nagyon köszöngetünk, inkább csak az van, hogy szeretlek.
De élőben ja, mondanám hogy csáó, de szerintem ez hanghordozáson múlik kinek hogy hangzik.
szept. 11. 19:58
4/11 gergelice16 válasza:
A stílus kicsit fura (kivéve ha olasz vagy), de ettől függetlenül nem kellett volna megsértődnie. Max, ha valami más lenne a háttérben, de mivel a párod a férfi, ennek nem sok esélyét látom.
szept. 11. 19:59
5/11 anonim válasza:
Az a mérvadó, hogy milyen hangsúllyal mondtad. Én ezen nem sértődnék meg. És itt nem is ez a legnagyobb baj, hogy te így köszöntél el, hanem hogy a párod mindenen megsértődik.
szept. 11. 20:06
6/11 anonim válasza:
Hááát... A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb az, hogy a csának szokott lenni néha ilyen negatív fennhangja, amit nem tudom miért, páran használnak. A volt barátnőm akkor csá-zott, ha dühös volt vagy épp éreztetni akarta, hogy meg van sértődve. Ettől függetlenül a csá sem más elköszönés, mint a többi, én is szoktam barátnőmnek csáózni.
szept. 11. 20:13
7/11 anonim válasza:
Ne haragudj, milyen "őszinte kapcsolat", ha ezt az interneten beszéled meg vadidegenekkel?
szept. 11. 20:14
8/11 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, de nem tetszene, úgyhogy megkérném, hogy máskor ne csá-val köszönjön. Szerintem ez olyan, ami haverok között oké, de nekem ne mondja. A csáó nem zavarna.
szept. 11. 20:29
9/11 anonim válasza:
A pasid kissé lányos nem?:D Aki ilyenen megsértődik az nagyon gáz.
Amugy ezek szerint a kettőtök kapcsolata nem olyan mély,hogy ez beleférjen neki.
szept. 11. 20:51
10/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszene, ezt a köszönést felületes haveri kapcsolatban tudom elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!