Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen ti hogyan szoktatok csajozni?
Én anno minden órára bejártam, minden előadásjegyzetem megvolt, így sokan fénymásoltak rólam, és ez alkalmat adott a beszélgetésre, ismerkedésre is. Sosem hittem volna, hogy aki szorgalmas, az így csajozni is tud. :)
Azt hiszem, ma ez már nem járható út, mert mindent feltesznek a felhőbe.
én lány vagyok, örülnék, ha lenne bármilyen srác, aki csajozni akarna az egyetemen:D
az órákon senki nem beszél senkivel ... elég elszomorító
Sehogy. Nekem volt anno egy kezdeti elég jó haveri/baráti köröm, de nagyon hamar elkopott. Kb. fél-1 évig kitartott, aztán mindenki kvázi szétszéledt. Órákon legtöbbször tök ismeretlen arcok ültek, maximum gyakorlatokon lehetett közelebb kerülni pár emberhez.
Ha nem vagy nagydumás, társasági ember, aki mindig mindent megszervez, összehozza az embereket ÉS nem vagy része egy társaságnak ahol legalább 1-2 ilyen ember van, akkor esélytelen a dolog. Nem leszel elhívva sehova, vagy csak nagyon ritkán. Főleg még ha az érdeklődési köröd abszolút különbözik a többségétől. Én utáltam az ilyen táncos-"diszkós" szar eseményeket, viszont szinte mindig csak ilyesmik voltak leszervezve, a kocsmázások nagy része is olyan volt, hogy hasonló helyen kötött ki a társaság.
Talán egyetemi évek elején lehet jól ismerkedni, akkor kell epróbálkozni pár csajnál (én is ezzel próbálkoztam), aztán hátha szerencséje lesz az embernek. Hacsak nem nézel ki rohadt jól, esetleg nem vagy valamilyen központi figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!