Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy igazából aránylag kevés nő tetszik?
miért baj ez, legalább van egyfajta szint ami alá nem mész.
Miért érdekel más emberek mivel jönnek? mindenki más és más érvei vannak,hogy mit akar, ez miért kell, hogy befolyásoljon mit teszel?
valakinek a prioritása, hogy eljusson a szexig, ez legyen az ő baja, nem?
"Csak más férfiak mindig azzal jönnek, hogy nem szabad úgy válogatni, kezdeményezni kell, eljutni a szexig, az legalább jó élmény, elégtétel és utána gondolkozni, hogy lehet több is esetleg."
Azért engem az marhára érdekelne, hogy ezek a férfiak a szexig mivel etetik a nőket? Azt hazudják, hogy tetszik nekik, közben meg nem? Lehazudják a csillagot az égről, hogy megkapják a szexet meg az "elégtételt" (mondjuk ez a szó így ebben a kontextusban már önmagában gáz), aztán mennek tovább, mint aki jól végezte dolgát?
Ez a mentalitás csak nekem gyomorforgatóan undorító?
Lennék egy napra férfi, hogy meg tudjam érteni, hogy is gondolkodnak, éreznek, stb...
Nő vagyok, ritka kevés ember van, aki megfog igazán, pláne annyira, hogy csók vagy szex legyen a dologból. Látok az utcán persze jól kinéző férfiakat, de 99%-kal el nem tudom képzelni annak ellenére, hogy jól néz ki, hogy hozzám érjen. Szememnek oké, de ennyi.
De igazából nemtől függetlenül nem tudom megérteni, hogy tud valaki szimplán kanosságból hozzáérni olyanhoz, akihez nem is vonzódik...
Melyik rapidrandin voltál? A 2-3 az nagyon nagyon jó arány. Én már több tucat ilyen rapidrandin voltam ( 3-4 szervezésben is ) és jó ha 1 nő szokott tetszeni, nagyon max a kettő.
Azért ezekre nyilván nem a top top nők jönnek meg ugye mindenkinek van esete. Pl. nekem a kirívó öltözködésű nők meg a tetkós nők instant kukák, inkább az intellektuális visszafogott típus tetszik aki azért nem 200 kiló de nem is 30 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!