Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj, hogy igazából aránylag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy igazából aránylag kevés nő tetszik?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy ilyen rapid randin és igazából a 10-ből csak 2-3 volt, aki tetszett. Nem is feltétlenül csak külső miatt, de ahogy beszél, ahogy viselkedik, a kisugárzása, egyszerűen van, akinek tetszik, de a többségnek nem. Ez persze eléggé megnehezíti a társkeresést, de tulajdonképpen arra kell törekedni, hogy azoknak tetszeni, akik vonzanak, a többi úgyis mindegy. Csak más férfiak mindig azzal jönnek, hogy nem szabad úgy válogatni, kezdeményezni kell, eljutni a szexig, az legalább jó élmény, elégtétel és utána gondolkozni, hogy lehet több is esetleg.

szept. 11. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

miért baj ez, legalább van egyfajta szint ami alá nem mész.

Miért érdekel más emberek mivel jönnek? mindenki más és más érvei vannak,hogy mit akar, ez miért kell, hogy befolyásoljon mit teszel?

valakinek a prioritása, hogy eljusson a szexig, ez legyen az ő baja, nem?

szept. 11. 11:05
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Nekünk nem baj. Maximum egyedül maradsz majd a sok válogatás közepette.
szept. 11. 11:07
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy baj, ez így normális, ráadasul a 10-ből 2-3 még elég megengedőnek is tűnik elsőre.
szept. 11. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 100-ból 1-2 férfi tetszik, mégis van párom.
szept. 11. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom milyen haverjaid vannak akik ilyen bullshitet mondanak. Szerintem ezt inkább magadtól találtad ki. Normális ember nem kezd olyabnal aki nem jön be neki.
szept. 11. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Csak más férfiak mindig azzal jönnek, hogy nem szabad úgy válogatni, kezdeményezni kell, eljutni a szexig, az legalább jó élmény, elégtétel és utána gondolkozni, hogy lehet több is esetleg."

Azért engem az marhára érdekelne, hogy ezek a férfiak a szexig mivel etetik a nőket? Azt hazudják, hogy tetszik nekik, közben meg nem? Lehazudják a csillagot az égről, hogy megkapják a szexet meg az "elégtételt" (mondjuk ez a szó így ebben a kontextusban már önmagában gáz), aztán mennek tovább, mint aki jól végezte dolgát?

Ez a mentalitás csak nekem gyomorforgatóan undorító?

szept. 11. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy teljesen normális, egészséges arány. Nagyon max. esélyek szempontjából problémás, ha az a 2-3 nő, aki tetszik, tökéletes 10/10es modellszépség, de meg Quasimodo rosszabb napján.
szept. 11. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Lennék egy napra férfi, hogy meg tudjam érteni, hogy is gondolkodnak, éreznek, stb...

Nő vagyok, ritka kevés ember van, aki megfog igazán, pláne annyira, hogy csók vagy szex legyen a dologból. Látok az utcán persze jól kinéző férfiakat, de 99%-kal el nem tudom képzelni annak ellenére, hogy jól néz ki, hogy hozzám érjen. Szememnek oké, de ennyi.

De igazából nemtől függetlenül nem tudom megérteni, hogy tud valaki szimplán kanosságból hozzáérni olyanhoz, akihez nem is vonzódik...

szept. 11. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Melyik rapidrandin voltál? A 2-3 az nagyon nagyon jó arány. Én már több tucat ilyen rapidrandin voltam ( 3-4 szervezésben is ) és jó ha 1 nő szokott tetszeni, nagyon max a kettő.

Azért ezekre nyilván nem a top top nők jönnek meg ugye mindenkinek van esete. Pl. nekem a kirívó öltözködésű nők meg a tetkós nők instant kukák, inkább az intellektuális visszafogott típus tetszik aki azért nem 200 kiló de nem is 30 kilós.

szept. 12. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as azért ennyire durván válogatni már beteges hogy 99%-át kizárod a pasiknak...
szept. 12. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!