Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így működik normális az hogy ha valaki visszautasít vagy érzem hogy nem akar úgy, akkor azonnal kiszeretek belőle?
Figyelt kérdés
Úgy működök férfiként hogy ha megismerkedek egy nővel és alakul egy kapcsolat és nagyon elkezdem megszeretni, viszont ő nem akar engem, akkor kiszeretek belőle... például nemrég megismerkedtem egy nővel tök sokat együtt voltunk fél éven keresztül ismerkedtünk barátság extrákkal volt és kezdtem megszeretni a gesztusait, a mosolyát, a nevetése hiányzott aztán mondta hogy nem érez többet irántam és elkezdett randizni mással, onnantól kezdve három nap után már így nem vágytam rá, nem izgatott a mosolya, valahogy így abszolút kezdett nem érdekelni..szept. 10. 17:49
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem ez normális.
Minek olyan busz után futni ami nem vesz fel?!
2/4 anonim válasza:
Hát igen. Az elutasítás az elég lelombozó. Ez pedig természetes, mert a szex intimitáshoz kötött. Még egy lazább kapcsolat esetén is szüksége van a legtöbb embernek arra, hogy a partnerétől megerősítést kapjon, hogy szexi és vágyik rá.
3/4 anonim válasza:
Igen normalis. Nálam is ez van még a kezdeti ismerkedési vagy fellángolási szakaszokban. Simán váltok.
Egyuttjárás, kapcsolat után már viszont nem tudok kiszeretni egy csettintéssel simán.
4/4 anonim válasza:
Hát nálam attól függ, ha ismertem elötte akkor nincs így, olyankor inkább magamban keresem a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!