Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak jobban párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak jobban párkapcsolatot a férfiak?

Figyelt kérdés
Társkeresőn mindenhol a férfiak sokkal jobban rá vannak feszülve a társkeresésre
szept. 10. 13:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30%
Pont hogy a férfiak akarnak inkább tartós kapcsolatot, főleg akik társkeresőznk mivel nekik ritkán adatik meg az "egyéjszakás numera". Ez csak a legjobb pasik kiváltsága és lehet, hogy ők nem is vágynak többre, az átlagos férfi inkább ha kompromisszum árán is ,de marad egy nő mellett és foggal körömmel ragaszkodi khozzá, különben akár évekig (vagy örökké) szexmentesen kell élnie.
szept. 11. 14:05
 32/37 anonim ***** válasza:
25%
31: meg még mit nem. Lehet, van pár ilyen, de a férfiak többsége a társkeresőn csak szexet akar. Nő vagyok, látom a férfi felhozatalt, elég egyértelmű. És nemcsak a jó pasik akarnak csak numerát, de sok átlagos meg ronda is... az, hogy ki mennyire szexagyú, az nem a külső függvénye. Amúgy sok ex-incel kap sajnos vérszemet, ha egy nő leáll mellette, hogy "wow, he ez összejött, lehet, hogy mégis van esélyem a szépre". Volt ismeretségi körben ilyen... persze sírt a szája, amikor a barátnője meglátta az ilyen-olyan oldalakon szexi cicuknak küldött üzeneteket, és kitette a szűrét, hogy "hát csak egyszer hibáztam, miért ilyen szigorú velem, annyira szeretem".
szept. 11. 14:09
 33/37 anonim ***** válasza:

32. Tudod mi a gond? Hogy itt vagyok én mint érzelmes, intelligens "jó pasi", és a sok mérhetetlen idióta agyhalott miatt esélyem sincs. Valahogy ti nők mindig kiválasztjátok az agyhalottakat, majd emiatt általánosítotok.

Figyu: diplomás, 3 nyelven folyékonyan beszélő, gépészmérnökként versenyképes fizetéssel, hitelmentes 3 szobás 11. kerületi lakással, céges autó + saját + motor, izgalmas életet élő, 180+ magas, 86kg sportos testalkattal arra sem méltattatok egyetlen társkeresőn sem, hogy a leveleimre reagáljatok. Akkor ezek után nem feltételezhetem, hogy nektek a hadvezér, az Adonisz, a mindenkit elsöprő ultra férfi kell? Komoly a kérdésem!

Vagy hogy van az, hogy nektek jó a csaló, a hazug, a kábszeres, a függő, a munkanélküli? Mert mindig kiderülnek ezek, aztán ott sírtok hogy milyenek a pasik! Kell egyáltalán nektek egy komoly társ, aki megbízható, aki 32 éves korára már letett valamit az asztalra? Aki nem részeges, nem drogos, nem lép félre, akivel egy jó életet fel lehetne húzni? Ugye hogy nem? Gondoltam.

szept. 11. 17:27
 34/37 anonim ***** válasza:
Kolléga, mennyi a mérnök fizu Pest környékén?
szept. 11. 20:38
 35/37 anonim ***** válasza:
900EFt nettó.
szept. 11. 22:42
 36/37 anonim ***** válasza:
75%

"31: meg még mit nem. Lehet, van pár ilyen, de a férfiak többsége a társkeresőn csak szexet akar."

A nők ezt eldöntik, hogy a férifak csak szexet akarnak és ezért szexelnek olyan férfiakkal akik tényleg csak szexet akarnak és semmi mást, majd megy a sírás, hogy minden férfi disznó...

Kißaszott logikus mondhatom.

Életemben egy csajom volt és nagyon jól tudtam, hogy több lehetőségem nem lesz soha. Leéltem volna vele az életem ,soha nem próbálkoztam másnál, nem írogattam senkinek. Egy kezemen meg tudom számolni összesen hány nőhöz volt akár minimális közöm. Az exem sem volt egy extra kinézetű csaj, de én szerettem és elfogadtam úgy ahogy van. Érdekes módon mégis ő csalt meg és ő érezte azt hogy neki több kell, ő még "ki akarja élni magát". Szó szerint azt mondta még rißanckodni akar. Nem viccelek.

Nyilván megcsalt és kidobott.

Azóta volt egy alkalmi kapcsoaltom egy idősebb nővel, amit leginkábbő akart... tényleg csak szexet akar minden férfi...

szept. 12. 22:02
 37/37 anonim ***** válasza:

36. Én is klasszikus férfi vagyok, de sajnos klasszikus nőkből óriási a hiány. Én azt vettem észre, hogy ma a legnagyobb vesztesei az életnek a normális emberek. Ha sík hulye vagy, a szemétláda, ha csak a mának élsz, céltalan vagy, akkor ez a te világod! Ha van némi elvárásod azért mert azt te is meg tudod adni, végig fogod szenvedni az életed.

Ha lesz egyáltalán párkapcsolatod, idővel rájössz hogy abban is egyedül vagy. Vagy elfogadod és szenvedsz, vagy válsz és egyedül maradsz. Ez érvényes a normális nőkre is.

szept. 13. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!