Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban a nők tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban a nők tényleg csak dugipajtást keresnek?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvastam már,hogy olyan pasival össze sem jönnének aki nem képes több órányi szexre.
szept. 9. 10:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%

Volt amikor csak azt kerestem, volt amikor komoly kapcsolatot. És olyan is előfordult, hogy nyitott voltam az utóbbira, de a pasi csak az elsőre volt alkalmas.

A több órá yi szex alatt meg nyilván azt érted, hogy ne menjen el két lökés után.

szept. 9. 10:01
 2/31 anonim ***** válasza:
34%
Valóban igaz,nekem egy pasi csak erre kell,másra nem jók..19L
szept. 9. 10:03
 3/31 A kérdező kommentje:

ma 10:01

Több órányi szex alatt azt értem hogy 1 menet tart több óráig,több kérdésnél irták a nők hogy az ő pasijuk képes rá és ők igazi férfiak.

szept. 9. 10:05
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

3

Hagyjál már, a legtöbb nőnek véresre dörzsölődne a hüvelye TÖBB ÓRÁNYI szex alatt.

Ezt vagy nem írta senki, vagy valami troll böffentette egy kérdés alá, vagy te hazudozol.

szept. 9. 10:08
 5/31 anonim ***** válasza:
68%
Jelenleg ilyet keresek, 4 év kapcsolat után… 24n
szept. 9. 10:09
 6/31 anonim ***** válasza:
69%

Hidd el, nőként mondom a több óra durva szex nem jó. Exem sokáig tényleg 2-3 órákat is reszelt mire elment (aztán helyreállt), egy idő után semmit se érzel belőle, unalmas is, utána meg fáj. De szerintem itt senki se mondja, hogy több óra legyen egy menet, én legalább is nem láttam.

Ettől függetlenül én már szexpartnernek se keresek férfiakat, igazából abban se remekelnek. Jobb a kezem.

szept. 9. 10:11
 7/31 retektorta ***** válasza:
50%
Sajnos nem. 50F
szept. 9. 10:11
 8/31 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon nem. Egy nonek baromi rizikos egy sima szexkapcsolat vagy az alkalmi dugas, en nem ismerek ilyet a kornyezetemben, aki erre vagyna. Hosszu kapcsolat utan sem vagytam ilyesmire.
szept. 9. 10:33
 9/31 anonim ***** válasza:
46%

8

He? Mégis mi a rizikós benne? Nekem volt olyan időszak az életemben, amikor nem vágytam ennél többre.

szept. 9. 10:35
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

Szedjük szét ezt a kérdést.

1. Nem, nem minden nő csak szexet keres.

2. Attól, hogy valakinek a hosszan tartó szex a kielégítő, még nem jelenti azt, hogy csak szexkapcsolatot keres. Van olyan, képzeld el, hogy valaki komoly kapcsolatra is alkalmas és bír több órán át szexelni férfirészről is.

3. Az jobb szted egy párkapcsolatra már alapvetően, aki 2 perc alatt elsül meg szöszmötöl? Tényleg ettől függ az, hogy ki egy korrekt partner? :D:D:D évezred vicce... sőt azok között több van, aki párkapcsolatra alkalmas, mert annak fontos a nő élvezete is, nemcsak annyi, hogy 3 percig maszatol, aztán ejakulálás után elégedetten elalszik, a nőt kielégületlenül hagyva...

szept. 9. 10:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!