Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban a nők tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban a nők tényleg csak dugipajtást keresnek?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvastam már,hogy olyan pasival össze sem jönnének aki nem képes több órányi szexre.
szept. 9. 10:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
18 rengeteg olyan betegseg vam, amitol nem ved az ovszer sem, csak ugy elmondom. Inkabb te vagy brutalisan alulsikolazott a temaban, ha ennyit sem tudsz. Semmi erved nincs, csak beszologatni tudsz.
szept. 9. 14:14
 22/31 A kérdező kommentje:

21-es

"rengeteg olyan betegség van, amitől nem véd az óvszer"

Akkor mi a megoldás?

szept. 9. 14:20
 23/31 anonim ***** válasza:
A több óras szex azt jelenti,hogy 45-60 percenként van pihenő.Egy fél napos szex után már érzékeny vagyok.Fontos a jó szex,és sokszor csak arra kell valaki.Komoly kapcsolat meg ritkán jön.Legalábbis nekem.
szept. 9. 14:47
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha nem valogatja az ember surun a partneret, akkor azert az eleg nagy biztonsagot nyujt. Igen persze, monogam kapcsolatban is el lehet kapni barmit, de azert kicsit nagyobb a valoszinusege, hogy az ember elkap valamit, ha hetente massal dug, aki elotte szinten masokkal dugott.

Ugyhogy lehet itt kiakadni, meg a monogamiat lehordani, igenis egy no akkor van a legnagyobb biztonsagban (idealis esetben), ha par van mellette, aki erzelmileg es fizikailag is biztonsagot nyujt.

Egy baratnom igy kapott el HPVT-t, hiaba volt oltva meg hasznaltak gumit.

Es igenis nagyobb a valoszinusege annak, hogy ha besikerul egy gyerek, az egy ejszakas kaland az elso alkalommal lelep, nem oedig kisergeti a not abortuszra vagy nyujt neki erzelmi tamaszt, mint adott esetben egy monogam kapcsolatban.

szept. 9. 14:55
 25/31 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal lehetsz, ha ilyeneket elhiszel.
szept. 9. 16:32
 26/31 anonim ***** válasza:
Te meg nagyon nyomorult eletu, ha szerinted nincs szeretetteljes, oszinte es huseges kapcsolat. Nem baj, nekem aztan kva mindegy, mit hiszel, en total nyugodtan elek a parommal es nem haragszom a vilagra, ellenben te erzelmileg belenyomorodtal a sajat frusztraciodba. Van egy tippem, melyikunk boldogabb.
szept. 9. 16:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Ezt most nekem írtad? Bocs, ha mégsem, csak a válaszodból így jött le. De én a kérdezőnek írtam a kommentet. Más hozzászólásokat nem szoktam nézni.
szept. 9. 18:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Annak irtam, aki egyfolytaban szapulta a monogam kapcsolatokat es aki szerint egy nonek nem kockazatosabb egy alkalmi, mint egy hosszutavu kapcsolat.
szept. 9. 20:33
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a nők nem elsősorban dugipajtit keresnek. Azt inkább a férfiak.

De fontos a szex, a nőnek is. Ha első éjszaka nem jó a szex, attól én még adnék esélyt a férfinak, össze kell szokni. Viszont nem maradnék tartósan egy olyan férfival, akivel nem jó a szex.

Ne az itteni válaszokból indulj ki. Itt sok a sötét ember. Nőben is és férfiban is.

Én például akkor tudok lefeküdni egy férfival, ha megkedvelem. Amihez idő kell. Viszont ha kedvelem, akkor nem dobom azonnal, ha az első szex nem lesz tökéletes. Gondolj bele, régóta vágysz valakire, aztán nem lesz vele jó. Mit teszel? Azonnal dobod, vagy azt mondod, próbáljuk meg még egyszer?

szept. 9. 20:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Én dugi csokit keresek.
szept. 9. 23:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!