Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ezek a formaszövegek nagyon unalmasak ismerkedésnél?
A kedvenc amikor köszönés nélkül "mizu" ennyi az üzenet, EZ ULTRAGÁZ csajtól és pasitól is.
Én férfi vagyok és amikor egy csaj így kezd, abból már tudom, hogy egy ostoba kislány, vagy unatkozó kamus pasi próbálkozik nálam. Elég hamar kiégetem őket, vagy elég bunkón elküldöm, esetleg simán lexarom.
Én régen próbálkoztam chaten, társkereső oldalakon adatlapra reflektálva egyedi üzeneteket írni. Egy idő után elegem lett, 0 válasz, vagy 1 beszélgetés aminek a közepén eltűnik a másik és ennyi.
Azóta elég perverz nyitásom van és sokkal több nővel tudtam beszélgetni. Van akivel hétköznapi témákban, van akivel erotikus témában (is). Sőt volt olyan aki elsőre elküldött a nyitásom miatt a p1cs4b4, én is elköszöntem, hogy akkor nem egymást keressük (ilyenkor nem éri meg gyökérnek lenni és pazarolni az időt). Utána viszont rám írtak többen, hogy "ha nem lennél ilyen perverz, még beszélgetni is tudnál", egyéb anyázások, de volt olyan aki viszont a perverz dolgokra reagált pl miért érdekel X dolog, vagy honnan jött, hogyan kell elképzelni stb.
Van olyan akivel közel 1 éve beszélgetek úgy, hogy azt mondta engem utált a legjobban a chaten és nem gondolta volna, hogy intelligens vagyok :D
Nem szabad a borítóról megítélni a könyvet, de 1 percen belül kiderül, ha valaki alkalmatlan veled a beszélgetésre. Rosszabb esetben hangulatingadozásnál, vagy más redflagnél kell menekülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!