Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok a helyes vonzó emberek privilégiuma?
Figyelt kérdés
Oké látok nem vonzó az embereket is párkapcsolatban, de ez a ritkább, általában amikor utcán látok párokat, akkor a férfi magas sportos sármos arcú a nő meg csinos vonzó vékonyszept. 6. 23:37
21/28 anonim válasza:
Itt nem kérdések vannak, hanem önigazolást kereső hisztik.
22/28 anonim válasza:
#21 Annyira joga van hozzá mint neked hogy ez téged zavarjon és beszólj érte.
23/28 anonim válasza:
Ez speciel igaz, de attól még gáznak tartom.
24/28 anonim válasza:
Súlyos csőlátásod lehet. Az emberek zöme átlagos kategória, párként is belőlük van a legtöbb. Aztán náluk kevesebben vannak az átlagon aluli mondhatni csúnya emberek és az ők alkotta párok és még náluk is ritkábbak az igazán szép emberek tehát a belőlük álló párok is a legritkább látvány. Mondjuk kinek mi a vonzó, ez például egy példa az átlagosra akiket tényleg minden sarkon látni:
Belőlük van a legtöbb ha te nem ezt látod akkor... szemüveg!
25/28 anonim válasza:
Nem teljesen. A ronda emberek is megtalálják egymást előbb-utóbb, csak nem olyan gyorsan és nem akkora rendszerességgel.
26/28 anonim válasza:
"Belőlük van a legtöbb ha te nem ezt látod akkor... szemüveg!":
Menj el karácsony környékén az Örs Vezér téri Árkádba, ülj le egy padra és számold a párokat. Én ezt csináltam. Van ilyen is (Ők még 2012 előtt jöttek össze), viszont messze nem ez a többség.
27/28 anonim válasza:
Van egy Z generációs emberek felé marketingolt kávézó is (nem tudom mi a neve). Ott kizárólag Tiktok prettyboy Chadeket fogsz látni nővel.
28/28 anonim válasza:
A bénábban kinéző férfiak 90% -a millenial karácsonykor. Az év más napjain magasabb az ilyen párok aránya, de a Z generáció (amibe én borderline épphogy nem tartozom bele) a karácsonyi időszakot leszámítva nem jár annyira ki vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!