Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony tesztoszteron szint okozhat incelséget?
Figyelt kérdés
Ha esetleg ilyen akkor milyen módon?szept. 6. 07:52
41/60 anonim válasza:
Szerintem nem okozHAT, hanem az okozza, persze nem minden alacsony tesztoszteronu ferfi marad nő nélkül, de az inceleknek csinos és engedelmes kellene, azoknak meg jut magas(abb) t.szintű pali is
42/60 anonim válasza:
Mi a bánat az a truecel? Mostmár van incel aki incelebb az incelnél?
43/60 anonim válasza:
Az, aki a veleszuletett korulmenyei miatt incel.
40F truecel
45/60 anonim válasza:
Szia Sandokan, nagy a baj? Remélem nem daganat vagy ilyesmi. Mihez kezdesz? Hazamész vagy ott gyógyíttatod magad? Van ott megfelelő biztosításod?
46/60 anonim válasza:
Itt a #8-as valasz. Itt gyogyittatom magam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
40F truecel
47/60 anonim válasza:
Nem, az incelség oka minden esetben az incel tudatos döntése.
48/60 anonim válasza:
Erről már olvasgattam elég sokat, 12 éves a nagyobbik fiam.
De hogy nem derült ki korábban ha valóban tizenéves korodban kezdődött?
49/60 anonim válasza:
Nem okozott tunetet. Ugy derult ki, hogy elkezdett fajni.
40F truecel
50/60 anonim válasza:
És semmi nem látszott? Úgy tudtam látszik a legtöbb esetben és az érintett oldal kisebb is miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!