Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony tesztoszteron szint okozhat incelséget?
Nekem 99% az okozta, most hogy derulnek ki dolgok.
"Pl. hogy tud meglátszani egy alacsony tesztoszteron szint"
Pl. ugy, hogy nem tud lefogyni, a csontritkulas miatt kihullottak a fogai, tovabba egy deka izmot nem tud magaraszedni.
40F truecel
11, ha egész életedben incel voltál (megint mi ez a fszság azzal, hogy igazi ince????????) akkor egész életedben fenn àllt az alacsony tesztoszteron szint (elhízás, testszőrzet, libidó gondok stb) mégse vizsgáltattad ki, ha csak most derül ki.
Ezért érdemes a testünkre odafigyelni. Nekem nőkènt eszméletlen sebességben hullik a hajam az elmúlt fél évben, eddig voltam fogászaton, volt teljes vérkép és szedek rá vitamint, de nem javul így most kèrek időpontot bőrgyógyászhoz. Nem szabad elhanyagolni, ha a test hibát jelez.
Ha évekig van egy hormon probléma az persze, hogy kihat a külsőre is és egy ponton túl nagyon nehezen visszahozható az egyensuly.
Exemnek nagyon alacsony volt a tesztoszteron szintje, de ezt meg nem mondtad volna róla. Nagydarab szekrény volt, nagy szakállal. Kopaszodott ugyan (talán emiatt), de amekkora volt, nem igazán látszott :D
Inkább az általános hangulatára, motivációjára volt kihatással, emiatt akár még azt is kijelenthetem, hogy közrejátszhat az incel felfogáshoz
A testszorzetemmel semmi baj, az orvosok elhajtottak azzal, hogy hipochonder vagyok, es csak bekepzelem. Mignem par honapja (a Mars-Uranusz-Algol alatt) elkezdtek fajni a golyoim. Es utana kezdtek kiderulni a turpissagok.
De majd meglatjuk, mi lesz a vege.....
40F truecel
"Inkább az általános hangulatára, motivációjára volt kihatással, emiatt akár még azt is kijelenthetem, hogy közrejátszhat az incel felfogáshoz"
Na igen, ez is. Meg az, hogy nincs macho csavo kisugarzasod, akitol elolvadnak a nok.....
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!