Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves lánnyal ismerkedem (38F), és elég jól alakulna a dolog, de neki talán életében sosem volt orgazmusa és a szexet sem kívánja. Felejtős?
Tök rendes a lány, de feltűnt, hogy nem akar annyit szexelni, mint szerintem kellene, pláne egy kezdődő kapcsolatban. Amikor szexeltünk, nem volt orgazmusa. Állítása szerint kisebb a szexuális étvágya, neki elég a heti 1 alkalom, én napi szinten vágyom a szexre. Kértem, hogy segítsen nekem szex közben, hogy hogyan jó legyen neki, de ekkor kiderült, hogy nem végez önkielégítést. Másik, normál beszélgetéskor rákérdeztem, hogy egyáltalán volt-e már orgazmusa bármikor az életében, de nem válaszolt.
Hajlok rá, hogy mivel úgyis kezdődő kapcsolat, így hagyom az egészet, mert rögtön összeállt a kép, hogy nincs sosem, senkivel sem orgazmusa, így a szex számára egy nyűg csak, és ha mindez 39 évig így volt, akkor talán meg sem lehet ezt változtatni.
Hogy látjátok a dolgot?
A nőnek hány és milyen hosszú kapcsolata volt eddig? Mert lehet, hogy egyikkel sem tartott addig, hogy agyban át tudjon kapcsolni, el tudja engedni magát annyira, hogy ne szégyelljen mások előtt elélvezni. Mondjuk az viszont baj, hogy nem maszturbál, így a saját testét sem ismeri.
Ha csak rövid kapcsolatai voltak, és/vagy már ott sem engedett a pasiknak sem sokat önmagából, csak hagyta, hogy a férfi élvezzen, akkor azért szerintem még nem reménytelen az ügy. Türelem, kitartás. Sok.
Köszi a válaszokat, valószínűleg hagyom a dolgot. Azért érdekes volt látni az olyan hozzászólásokat, hogy nálam eddig minden nő megjátszotta az orgazmust.
19: Ezek szerint női körökben ez az aszexualitás előfordul. A kommentelőnek üzenem, hogy nem. Volt pár kapcsolatom, és volt, ahol nem működött a szex, volt, ahol csak ritkán volt jó a nőnek, és volt, ahol egyértelmű volt a dolog, hogy majdnem mindig volt orgazmusa a nőnek. Az a baj, hogy a nők azt hiszek, hogy tök könnyen megjátsszák az orgazmust. Ha egy férni volt már olyan nővel, akinek volt valódi orgazmusa, akkor az tudja, hogy mikor játssza meg egy nő. Nincs hiperérzékenység a végén, de bármilyen más módon is észre lehet venni, hogy csak nyögdécselt a nő és kicsit megrázkódott, vagy valóban az orgazmustól feszültek meg az izmai.
21: volt hosszabb kapcsolata, másfél, 2 éves is. Eddig mindig vele szakítottak. Szerintem ez nagy szerepet játszhatott benne.
12: képzeld, az első szexre két hetet kellett várni, de úgy, hogy majdnem minden nap találkoztunk és az első hét után együtt is aludtunk. Így két hét után, mikor az előjáték után megint megakadt a dolog, beszélgettünk, hogy mi a gondja, mert nekem igényem a rendszeres szex, és a korábbi kapcsolatom is azért ment tönkre, mert a nőnek havi 1 volt a normális. Ezután engedte meg először a szexet. Mondhatta volna, hogy bocsi, de velem így nem fog menni, mert nem szeretem a szexet. Amúgy melyik században élsz, vagy mit értesz "bemocskolás" alatt? Nem szartam rá a hasára és kentem el azt a pisámmal, miközben ráköptem. Normális szexről beszélünk. Ha azt már bemocskolásnak látod, hogy egy férfi lefekszik egy nővel, akkor Nálad is van gond a toronyban. Ennyi erővel egymást mocskoltuk be.
14: nem barátot keresek. Szerintem egy kapcsolat fontos része a szex. Ha az nem működik, akkor az csak egy jó barátság, rajongás, de nem kapcsolat.
2: de, élvezem közben is, és talán ő is, de nem tudom megindokolni, hogy 39 évesen hogyhogy nem akar egy kezdődő kapcsolatban szexelni, mikor eddigi tapasztalatok alapján ilyenkor a legnagyobb a vágy a szexre. Ezt magyarázom azzal, hogy ha nem megy el, akkor az neki egy csalódás, emiatt inkább hagyja is a szexet.
3: köszönöm az őszinte válaszod. Ilyen problémát nem szeretnék egy induló kapcsolatban a nyakamra venni. Ezen neki kellene dolgoznia legelőször, de a saját testét sem ismeri, és erről kommunikálni sem tud/szeretne.
6: megértem, ha nem megy el az elején, vagy sokáig, de ha kívánja a szexet is, ami rendszeres (szóval nem heti 1), akkor lehet dolgozni rajta, pláne, ha ő tudja, hogy hogy jó neki. De itt sem a rendszeres szex nem áll fenn, sem a saját test ismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!