Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves lánnyal ismerkedem (38F), és elég jól alakulna a dolog, de neki talán életében sosem volt orgazmusa és a szexet sem kívánja. Felejtős?
Tök rendes a lány, de feltűnt, hogy nem akar annyit szexelni, mint szerintem kellene, pláne egy kezdődő kapcsolatban. Amikor szexeltünk, nem volt orgazmusa. Állítása szerint kisebb a szexuális étvágya, neki elég a heti 1 alkalom, én napi szinten vágyom a szexre. Kértem, hogy segítsen nekem szex közben, hogy hogyan jó legyen neki, de ekkor kiderült, hogy nem végez önkielégítést. Másik, normál beszélgetéskor rákérdeztem, hogy egyáltalán volt-e már orgazmusa bármikor az életében, de nem válaszolt.
Hajlok rá, hogy mivel úgyis kezdődő kapcsolat, így hagyom az egészet, mert rögtön összeállt a kép, hogy nincs sosem, senkivel sem orgazmusa, így a szex számára egy nyűg csak, és ha mindez 39 évig így volt, akkor talán meg sem lehet ezt változtatni.
Hogy látjátok a dolgot?
…közel 40 évesen ez egy LÁNY problémája… ne foglalkozz vele, pár évvel idősebb nőként mondom.
A szexualitás (annak módja, mértéke, gyakorisága is) egy párkapcsolat alapvető pillére… ha ebben nincs meg a minimális összhang és emellett még egy kölcsönös, proaktív törekvés is pl összecsiszolódásra, megismerésre, akkor ott nincs meg a KÖZÖS. Így meg minek?
Ha minden klappol, akkor ő neked lehet egy nagyon kedves BARÁTOD, akivel megvan pl a mentális összhang, de ugye nem szexelsz… párkapcsolatban, az elején ennyire eltérővel ekkora megalkuvást tenni ritkán szokott jól elsülni.
Aki meg 39 évesen lányként tekint önmagára és tabu a szexualitásról nyíltan beszélni…azzal egyébként se ajánlatos kezdeni, már ha a F a 38 mellett nem fiú, hanem férfi… és hidd el, ez nem lovaglás a szavakon… egyre több gyereki szinten ragadt 30 feletti téblábol…
"Aki meg 39 évesen lányként tekint önmagára"
Honnan tudod, hogy tekint önmagára? A kérdező írta lánynak.
Kérdező, jó lett volna szex előtt letisztázni, hogy ne mocskold be pár dugással szegény nőt, hogy aztán eldöntsd, jobb puncika kell.
Nehéz lesz én férfi vagyok,
És addig nem tudok elélvezni amíg a partnerem el nem élvezet…
Én csak akkor tudok elélvezni ha már a nőnek is sikerült..
Nehezen is találok partnert sajnos
Neked mi a fontos? A nő, a személyisége? Vagy a szex? Vagy csak a szex?
Ha a nő, a személyisége, akkor nem hagynám ott.
Felejtős.
Ha eddig nem ment, nem te fogod megváltani saját magától, legfeljebb azt érnéd el vele, hogy megcsalod menet közben, vagy csak elmegy a kedved neked is a szextől.
Amit heti egy alkalomnak mond, az pedig hosszabb távon inkább havi egy, és abból sincs nagy köszönet.
Fiatal vagy még ehhez.
Az aszexuális nem ezt jelenti, emberek. Aszexuálisnak lehet hatalmas libidója, orgazmusa is, maszturbál is, és aki szexpozitív, az szívesen szexel a párjával.
Aszexuális azt jelenti, hogy nem érez szexuális vonzalmat. Vágyat érezhet a szexre.
Aszexuális az, akinek nincs kedvenc kajája, és nem kezd el csorogni a nyála SEMMILYEN kajától, de attól még éhséget érezhet. Csak nem más váltja ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!