Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 39 éves lánnyal ismerkedem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39 éves lánnyal ismerkedem (38F), és elég jól alakulna a dolog, de neki talán életében sosem volt orgazmusa és a szexet sem kívánja. Felejtős?

Figyelt kérdés

Tök rendes a lány, de feltűnt, hogy nem akar annyit szexelni, mint szerintem kellene, pláne egy kezdődő kapcsolatban. Amikor szexeltünk, nem volt orgazmusa. Állítása szerint kisebb a szexuális étvágya, neki elég a heti 1 alkalom, én napi szinten vágyom a szexre. Kértem, hogy segítsen nekem szex közben, hogy hogyan jó legyen neki, de ekkor kiderült, hogy nem végez önkielégítést. Másik, normál beszélgetéskor rákérdeztem, hogy egyáltalán volt-e már orgazmusa bármikor az életében, de nem válaszolt.

Hajlok rá, hogy mivel úgyis kezdődő kapcsolat, így hagyom az egészet, mert rögtön összeállt a kép, hogy nincs sosem, senkivel sem orgazmusa, így a szex számára egy nyűg csak, és ha mindez 39 évig így volt, akkor talán meg sem lehet ezt változtatni.

Hogy látjátok a dolgot?

szept. 5. 13:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

…közel 40 évesen ez egy LÁNY problémája… ne foglalkozz vele, pár évvel idősebb nőként mondom.

A szexualitás (annak módja, mértéke, gyakorisága is) egy párkapcsolat alapvető pillére… ha ebben nincs meg a minimális összhang és emellett még egy kölcsönös, proaktív törekvés is pl összecsiszolódásra, megismerésre, akkor ott nincs meg a KÖZÖS. Így meg minek?

Ha minden klappol, akkor ő neked lehet egy nagyon kedves BARÁTOD, akivel megvan pl a mentális összhang, de ugye nem szexelsz… párkapcsolatban, az elején ennyire eltérővel ekkora megalkuvást tenni ritkán szokott jól elsülni.

Aki meg 39 évesen lányként tekint önmagára és tabu a szexualitásról nyíltan beszélni…azzal egyébként se ajánlatos kezdeni, már ha a F a 38 mellett nem fiú, hanem férfi… és hidd el, ez nem lovaglás a szavakon… egyre több gyereki szinten ragadt 30 feletti téblábol…

szept. 5. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"Aki meg 39 évesen lányként tekint önmagára"

Honnan tudod, hogy tekint önmagára? A kérdező írta lánynak.

Kérdező, jó lett volna szex előtt letisztázni, hogy ne mocskold be pár dugással szegény nőt, hogy aztán eldöntsd, jobb puncika kell.

szept. 5. 16:43
 13/22 anonim ***** válasza:

Nehéz lesz én férfi vagyok,

És addig nem tudok elélvezni amíg a partnerem el nem élvezet…

Én csak akkor tudok elélvezni ha már a nőnek is sikerült..

Nehezen is találok partnert sajnos

szept. 5. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Neked mi a fontos? A nő, a személyisége? Vagy a szex? Vagy csak a szex?

Ha a nő, a személyisége, akkor nem hagynám ott.

szept. 5. 17:46
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Felejtős.

Ha eddig nem ment, nem te fogod megváltani saját magától, legfeljebb azt érnéd el vele, hogy megcsalod menet közben, vagy csak elmegy a kedved neked is a szextől.

Amit heti egy alkalomnak mond, az pedig hosszabb távon inkább havi egy, és abból sincs nagy köszönet.

Fiatal vagy még ehhez.

szept. 5. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
#14: egy harmónikus kapcsolatban elhanyagolhatatlan a szex. Ha csak az kellett volna, gondolom eleve nem kezdett volna érzelmi kapcsolatot vele se nem itt kérdezne, csak heti egyszer áthívná szexelni.
szept. 5. 18:06
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ritka az ilyen nő, talán 2 ilyennel találkoztam, (100+ból) ha lehet én kerülöm az ilyeneket.
szept. 5. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Kuka. Aszexuális. Nagyon jól írod.. lány. Mindig is az marad. Ebből nem lesz nő a büdös életben soha.
szept. 5. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Az aszexuális nem ezt jelenti, emberek. Aszexuálisnak lehet hatalmas libidója, orgazmusa is, maszturbál is, és aki szexpozitív, az szívesen szexel a párjával.

Aszexuális azt jelenti, hogy nem érez szexuális vonzalmat. Vágyat érezhet a szexre.

Aszexuális az, akinek nincs kedvenc kajája, és nem kezd el csorogni a nyála SEMMILYEN kajától, de attól még éhséget érezhet. Csak nem más váltja ki belőle.

szept. 5. 19:01
 20/22 Senior Séf ***** válasza:
Egyszer volt dolgom olyan nővel,aki nem tudott élvezni. Nem csak velem, senkivel sem. Örök lelkifurdalás volt, hogy akkorákat élvezek bele, mint egy ház, ő meg csak az aktust élvezi.
szept. 5. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!