Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 39 éves lánnyal ismerkedem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39 éves lánnyal ismerkedem (38F), és elég jól alakulna a dolog, de neki talán életében sosem volt orgazmusa és a szexet sem kívánja. Felejtős?

Figyelt kérdés

Tök rendes a lány, de feltűnt, hogy nem akar annyit szexelni, mint szerintem kellene, pláne egy kezdődő kapcsolatban. Amikor szexeltünk, nem volt orgazmusa. Állítása szerint kisebb a szexuális étvágya, neki elég a heti 1 alkalom, én napi szinten vágyom a szexre. Kértem, hogy segítsen nekem szex közben, hogy hogyan jó legyen neki, de ekkor kiderült, hogy nem végez önkielégítést. Másik, normál beszélgetéskor rákérdeztem, hogy egyáltalán volt-e már orgazmusa bármikor az életében, de nem válaszolt.

Hajlok rá, hogy mivel úgyis kezdődő kapcsolat, így hagyom az egészet, mert rögtön összeállt a kép, hogy nincs sosem, senkivel sem orgazmusa, így a szex számára egy nyűg csak, és ha mindez 39 évig így volt, akkor talán meg sem lehet ezt változtatni.

Hogy látjátok a dolgot?

szept. 5. 13:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Ne erőltesd!
szept. 5. 13:41
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk nem tudom a szex miért csak az orgazmus eléréséről szólhat? Te közben nem élvezed csak a végét vagy mi?
szept. 5. 13:46
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Sosem volt férfival orgazmusom, csak önkielégítés által. De ha azt se csinálja, akkor szerintem itt vagy aszexualitás illetve a prűdség játszhat közbe, főleg hogy nem is akar beszélni róla.

Párkapcsolati terápián is azt szokták mondani, hogy ha "kialudt a szikra" és ritkán szexelnek, azt se élvezik, hogy programozzanak heti 2-3 randit szexel és tartsák be. Akkor is ha az elején fura és túl tervezett és monoton a dolog, egy idő után amúgy rákapnak és rájönnek hogy ez amúgy jó, újra megismerik egymást az ágyban.

De ehhez kell az, hogy a párunkat ki akarjuk elégíteni és nyitottak legyünk a szexről való beszélgetésre felnőttként.

szept. 5. 13:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazat adok neked, ez csak konfliktusforrás lesz a későbbiekben. Még ha élvezné is, az, hogy neki alacsonyabb a libidója, mint neked (főleg, hogy ezt te nem is tartod normálisnak), az önmagában már egy komoly problémát generálna a kapcsolatban.
szept. 5. 13:58
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

1-es válaszoló vagyok és nő.

A szex maga nyilván tökjó, de ha a végén nincs semmi...? Egyrészt. Másrészt neki heti egy elég. Ebben soha nem fognak egyezni.

szept. 5. 14:07
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
#5: Nyilván mindenki máshogy éli meg, de pl. az egyik kapcsolatom elején olyan jó volt érzelmileg meg fizikailag is a szex, hogy nem is hiányoltam az orgazmust (mondjuk ugye nekem férfival sose volt, így lehet más). Ma már elve úgy beszélek róla a partnereimnek, hogy az elején ne erőltessük, mert akkor a stressz miatt nem fog menni, szépen mikor érzelmileg összecsiszolódunk dolgozunk rajta, csak hát az említett kapcsolatom után senkivel se jutottam pár hétnél tovább, hogy ez meglegyen.
szept. 5. 14:22
 7/22 anonim ***** válasza:
18%

Mert a férfinak az hidd el, zavaró, hogy nem tud elvinni.

Az meg főleg, hogy ez a hölgy már az elején megelégszik heti egyel.

szept. 5. 14:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el ezt a "kapcsolatot"nem a te embered!
szept. 5. 14:26
 9/22 anonim ***** válasza:
#7: én most az 5-ösnek válaszoltam, az kérdezőnek való válaszomat #3-ban találod.
szept. 5. 14:30
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
39 éves nő vagyok, mint a párod. Soha életemben nem volt behatolástól orgazmusom csak csiklóorgazmusom, de az is kizárólag akkor, ha magamnak csinálom. Egy férfi soha a büdös életbe nem tudna eljuttatni csiklóorgazmusig, ha megfeszülne se. Meg se próbálnék megtanítani erre valakit, mert egyszerűen lehetetlen. Visszatérve rád.. az életemet merném tenni arra, hogy eddig egy partnerednek se volt veled orgazmusa soha. Ezt onnan gondolom, hogy mennyire meglep, hogy az új barátnődnek nincs, holott.. ez az általános. Elmondom, hogy mi az ábra, mint nő a férfinak: nem az különbözteti meg őt az eddigi barátnőidtől, hogy a többiekkel ellentétben neki nincs orgazmusa, hanem hogy ő nem akarja (már) megjátszani magát. Nem akar úgy tenni, mintha. Nem akar hazudni, őszinte akar lenni ebben a kérdésben. Erre a legtöbb férfi nem kíváncsi, ezért tanulják meg a nők, hogy jobb hazudni. Te sem vagy kíváncsi az igazságra, 38 éved alatt se voltál, különben már jóval korábban megnyíltak volna neked a nők. Keress magadnak egy olyan lányt, aki szívesen megjátssza neked az orgazmust, fogsz találni.
szept. 5. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!