Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves lánnyal ismerkedem (38F), és elég jól alakulna a dolog, de neki talán életében sosem volt orgazmusa és a szexet sem kívánja. Felejtős?
Tök rendes a lány, de feltűnt, hogy nem akar annyit szexelni, mint szerintem kellene, pláne egy kezdődő kapcsolatban. Amikor szexeltünk, nem volt orgazmusa. Állítása szerint kisebb a szexuális étvágya, neki elég a heti 1 alkalom, én napi szinten vágyom a szexre. Kértem, hogy segítsen nekem szex közben, hogy hogyan jó legyen neki, de ekkor kiderült, hogy nem végez önkielégítést. Másik, normál beszélgetéskor rákérdeztem, hogy egyáltalán volt-e már orgazmusa bármikor az életében, de nem válaszolt.
Hajlok rá, hogy mivel úgyis kezdődő kapcsolat, így hagyom az egészet, mert rögtön összeállt a kép, hogy nincs sosem, senkivel sem orgazmusa, így a szex számára egy nyűg csak, és ha mindez 39 évig így volt, akkor talán meg sem lehet ezt változtatni.
Hogy látjátok a dolgot?
Sosem volt férfival orgazmusom, csak önkielégítés által. De ha azt se csinálja, akkor szerintem itt vagy aszexualitás illetve a prűdség játszhat közbe, főleg hogy nem is akar beszélni róla.
Párkapcsolati terápián is azt szokták mondani, hogy ha "kialudt a szikra" és ritkán szexelnek, azt se élvezik, hogy programozzanak heti 2-3 randit szexel és tartsák be. Akkor is ha az elején fura és túl tervezett és monoton a dolog, egy idő után amúgy rákapnak és rájönnek hogy ez amúgy jó, újra megismerik egymást az ágyban.
De ehhez kell az, hogy a párunkat ki akarjuk elégíteni és nyitottak legyünk a szexről való beszélgetésre felnőttként.
1-es válaszoló vagyok és nő.
A szex maga nyilván tökjó, de ha a végén nincs semmi...? Egyrészt. Másrészt neki heti egy elég. Ebben soha nem fognak egyezni.
Mert a férfinak az hidd el, zavaró, hogy nem tud elvinni.
Az meg főleg, hogy ez a hölgy már az elején megelégszik heti egyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!