Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés
Fontos hogy a hölgy széparcú legyen de nem ez a tucat insta szétplasztikázott ocsmány arc. Legyen legalább 170 cm. Legyen vékony, legyen diplomája és legyen sikeres. Tudja és értse milyen világban élünk. Foglalkoztassa a politika, lehessen vele beszélgetni a történelemről, filozófiáról és persze sportoljon rendszeresen mint én.
szept. 4. 06:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az elvárás attól függően sok vagy kevés, hogy mit tudsz nyújtani. Az biztos, hogy amit leírtál nagyon sok férfi keres, így sokan le kell tenni az asztalra, hogy sikerüljön.
szept. 4. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem eleve túl követelőző a megfogalmazásod, már a kiírásban benne van, hogy neked meg kell felelni. Persze mindenkinek meg kell felelni valamilyen szinten (és amúgy szuper, ha tudod mit szeretnél a másiktól), de azért ez most így már kicsit offenzív, szerintem keress helyette pozitívabb mondatokat, kevésbé merev szabályokat. Nehéz úgy szeretetet és megértést találni, hogy valaki ennyire expliciten kilátásba helyez dolgokat, amiknek meg kell felelni, és ha az nem teljesül, akkor "ocsmánynak" titulálják. Konkrétan nem szeretnék semmit sem tőled, van valakim és meg vagyok elégedve önmagammal, de ezt olvasva már megjelent bennem a rettegés, hogy mivan ha van vagyok elég jó.

Ez amúgy a te dolgod, én csak elmondom, hogy mi a meglátásom, mi az a mentalitásbeli változás, amit szerintem segítene megtalálni azt, akit keresel.

szept. 4. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

#12 voltam átfogalmazni például: "Kedves, aranyos arcú ember, kedvelem a természetességet. Fontos számomra az egészséges életmód és a sport, szeretném, ha ebben tudnánk osztozni. Szeretném, ha jártas lenne az olyan aktuálpolitikai dolgokban, történelemben és filozófiában, hogy tudjunk mélyen beszélgetni, hogy megegyezzen az érdeklődési körünk..."

Szerintem nagyon másképpen hangzik, nagyon másképpen jelenik meg benned, és abban is akivel találkozol.

szept. 4. 09:14
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Mihez képest nagyok, és ki szerint nagyok? Majd eldől, ha találsz ilyet akkor nem voltak nagyok. Ha nem jut neked ilyen akkor nagyok voltak.
szept. 4. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ezek teljesen reális elvárások, HA te is hozod ezt a szintet minimum. Tehát jóképű vagy, magas, vékony, sportos, diplomás, sikeres, tájékozott. És akkor még számolnod kell a konkurenciával, tehát a kevésbé jóképű vagy sportos cserébe nagyon gazdag, befolyásos férfiakkal.
szept. 4. 09:54
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem nagy elvárások. Én pl. a magasságon kívül megfelelek ennek. Meg amúgy ez egy elég kezdő szett. Merre akarsz élni, akarsz-e gyereket, szüleiddel mi van/lesz, szóval ez nagyon csak a "kellemes időtöltéshez" szükséges felszín.
szept. 4. 10:29
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy nem találkozol egyáltalán ilyen nőkkel vagy találkozol de nincs kölcsönös szimpátia?
szept. 4. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!