Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl nagyok az elvárásaim?
Szerintem eleve túl követelőző a megfogalmazásod, már a kiírásban benne van, hogy neked meg kell felelni. Persze mindenkinek meg kell felelni valamilyen szinten (és amúgy szuper, ha tudod mit szeretnél a másiktól), de azért ez most így már kicsit offenzív, szerintem keress helyette pozitívabb mondatokat, kevésbé merev szabályokat. Nehéz úgy szeretetet és megértést találni, hogy valaki ennyire expliciten kilátásba helyez dolgokat, amiknek meg kell felelni, és ha az nem teljesül, akkor "ocsmánynak" titulálják. Konkrétan nem szeretnék semmit sem tőled, van valakim és meg vagyok elégedve önmagammal, de ezt olvasva már megjelent bennem a rettegés, hogy mivan ha van vagyok elég jó.
Ez amúgy a te dolgod, én csak elmondom, hogy mi a meglátásom, mi az a mentalitásbeli változás, amit szerintem segítene megtalálni azt, akit keresel.
#12 voltam átfogalmazni például: "Kedves, aranyos arcú ember, kedvelem a természetességet. Fontos számomra az egészséges életmód és a sport, szeretném, ha ebben tudnánk osztozni. Szeretném, ha jártas lenne az olyan aktuálpolitikai dolgokban, történelemben és filozófiában, hogy tudjunk mélyen beszélgetni, hogy megegyezzen az érdeklődési körünk..."
Szerintem nagyon másképpen hangzik, nagyon másképpen jelenik meg benned, és abban is akivel találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!