Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl nagyok az elvárásaim?
Igen.
Én már azzal is beérném ha szép lenne és szeretne (nem a pénzem miatt hanem aki vagyok)
Szerintem nem túl nagyok az elvárásaid, csak túlságosan meghatározottak.
Az én feleségemre például ráillik a leírás addig, hogy "foglalkoztassa a politika és lehessen vele beszélgetni a történelemről".
Pedig szívesen beszélgetnék vele a politikáról, de nem érdekli, ez van.
Viszont ő meg nem tud velem az edzéseiről beszélgetni, mert én meg nem edzek úgy, mint ő.
Továbbá mi a helyzet akkor, hogy ha ráillik a leírás, de csak 169 cm.
Az előbb ugyanis csaltam, mert igazából nincs 170 cm, csak 169. Na most akkor szakítanál? vagy nem jönnél össze a lánnyal?
Ezt azért kérdem, hogy rámutassak arra, hogy véleményem szerint ennyire előre meghatározni, hogy mit akarsz és a másik bizony ezeket teljesítse, amit én elképzelek, mert ezek az elvárásaim felé.
Az én zsánerem például a nálam jóval alacsonyabb (150-160 cm-s) sötét hajú, kék szemű, törékeny/vékony testalkatú lányok.
Ezzel szemben a feleségem 170 cm szőke, zöld szemű, és sportos/kigyúrt. Ez van. ilyen külső adottságokkal rendelkezik. De attól függetlenül, hogy nem a "zsánerem" attól még nagyon szép, és nagy ostobaság lett volna az elején abbahagyni az ismerkedést, csak azért, mert éppen nem kék a szeme vagy nem fekete a haja.
Attól még kiderült, hogy a humora a helyén van, hogy tud engem motiválni, hogy hűséges és megbízható, hogy nem féltékeny típus, hogy erős lelkileg és makacs mint egy öszvér. stb. Rengeteg dolog, ami miatt illik hozzám és ezek olyan tulajdonságok, amiket nem tudtam felsorolni, hogy "Na nekem arra van szükségem, hogy a barátnőm motiváljon engem és naponta/hetente mondogassa, hogy értékeli az érte megtett cselekedeteimet"
Olyan piszlicsáré dolgok, hogy lehessen vele beszélgetni a politikáról? könyörgöm, majd beszélgetek egy olyan barátommal a politikáról, akit tudom, hogy érdekel.
Szóval összefoglalva: Szerintem ezek nem NAGY elvárások, hanem túlságosan részletekbe menőek és igazából irreleváns dolgok egy kapcsolat részéről.
Amikor lesz egy barátnőd, akit tényleg szeretsz és egyik tulajdonsága sincs meg az előre felállított listádból, akkor rájössz, hogy nem az számít, hogy 170 cm legyen és vagy hogy a filozófiáról lehessen vele beszélgetni.
Hanem az, hogy tudtok-e egymással beszélgetni.
Szóval a tanácsom, hogy inkább ne a saját elvárásaidat sorolgasd, és ezáltal keresd az igazit, mert akkor mindig lesz majd, ami alapján kidobhatnád az adott nőt. Talán találsz olyat, akinél majd kipipálhatod az összes pontot, de gyanítom, hogy az nem lesz mégse az igazi. Az ember általában nem tudja, hogy igazából mire van szüksége.
Szerintem jó az, ha az ember tudja mit, kit akar. Csak nem kell panaszkodni, ha lassan, vagy soha nem talál rá. A gond azzal szokott lenni, hogy egy ponton bekapcsol a gyermeki hiszti, ha nem akar sikerülni az eltervezett jövő.
Én is tudom, kit keresek, milyen paraméterek mentén. Szerintem hosszútávon kifizetődik az ilyesmi. A paraméterek helyett (170 centi, arc, vékony) én azt szoktam mondani, hogy tetszen külsőre. De összességében az általad felsoroltak is ezt takarják, ami egy alapvető dolog. Nálam ennél lényegesen tágabb a halmaz, ami bejön, de az emberek ebből engednek a legkönnyebben szerintem, ha jön a szerelem.
Legyen diplomás, sikeres, vagyis tuddj rá felnézni és legyen szorgalmas, legyenek ambíciói, haladjon az életben. Ez se valami megugorhatatlan kérés. Persze, nagyban szűkíti a dolgot, ha konkrét diplomákat részesítesz előnyben, illetve magasan van a léc a sikeresség terén.
A közös témák, közös érdeklődés, közös hobbi szintén fontos.
Nem érzem elrugaszkodottnak, de úgyis a szerencse dönti el, találsz-e ilyet vagy sem. Sokat segít, ha ezeket te is teljesíted, növeli az esélyeidet.
Ha te egy dagi, csúnya szakmunkás vagy, akkor igen, túl nagy elvárások ezek.
Ha te is sikeres vagy, diplomás, magas, sportos testalkatú, jóképű, akkor teljesen reális elvárások.
Ez csakis attól függ, hogy mit tudsz nyújtani...
Ha egy igazán jóképű, magas, intelligens, széles látókörű férfi vagy, akkor találni fogsz a leírtaknak megfelelő nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!