Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobboldali, konzervatív embereknek nehezebb a csajozás?

Figyelt kérdés
Több kutatás is kimutatta, hogy manapság a férfiak inkább konzervatívok, a nők meg liberálisok, ez amúgy mindenhol így van, az USA-tól Németországig. Viszont nyilván az ember fel kell vállalja az értékrendjét, főleg, ha hosszútávon keres párt. Elvileg a jobboldaliak inkább házasságpártiak és a hagyományos családmodellt támogatják, míg a baloldalon ezt relativizálják.

szept. 3. 18:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha az nehézség valakinek, hogy kisebb a merítése, és nem az első neki tetsző nő fogja elfogadni, hogy konzervatív, akkor ja, nehezebb. De azért nem fehér holló ritkaságú a konzervatív nő sem. Ha azt akarja, hogy olyan közegbe kerüljön, ahol nem az van, hogy "jaj, ez is libsi, az is libsi", akkor nem munkahelyen meg utcán, buliban érdemes ismerkedni, hanem vallási közösségekben, konzervatív értékrendű közösségekben, hungarista meg ősmagyar találkozókon. Illetve vannak már olyan társkeresők, pl. a Bumble, ahol kitölheti az ember, hogy politikailag melyik oldalon áll, az alapján simán lehet szűrni (én pl. liberális nőként mindenkit balra húztam, aki konzervatív vagy vallásos, mert nem illenénk egymáshoz).
szept. 6. 14:07
 22/34 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nehezebb. A mostani 20-30-as korosztály is már a Nyugat által diktált gondolkodásmódban van inkább. Kb. az összes fiatal lány olyan, mint egy Telex-kommentszekció. Nekem ilyen ,,libsi" csajok nem kellenek.

Én ezért kerestem inkább külföldi barátnőt, lehetőleg, kelet-európait, aki egyrészt még inkább konzervatív, nem büdös neki nőnek lenni, másrészt, nem sugárzik belőle az a pesszimizmus, negativitás, ami a magyar lányokból.

Eddig magyar barátnőim voltak, de elég volt.

Hozzátenném, sokat laktam egyedül, nagyon jól főzök, tudok mosni, takarítani, tehát, nem cselédet keresek, én is meg tudok oldani mindent egyedül. De a nyugati gondolkodás által vezérelt lányokban már a szikrája sincs annak, ami azért minden férfinak jól esik. Azaz, ha a nő az nő a kapcsolatban, a férfi meg férfi.

szept. 6. 15:01
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
Igen mert ahogy a hírekből látni inkább saját csapatra játszanak:D
szept. 6. 18:12
 24/34 anonim ***** válasza:
10%
20: ezek ma is megtortennek sajnos ... De vajon volt ennyi szegyentelen no, ennyi meleg, enyi abortusz stb..??
szept. 6. 20:31
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
#24 igen, volt
szept. 6. 20:46
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

#24: manapság 15x kevesebb az abortusz, mint a 70-es években.

Forrás: KSH, 2023

Melegek, biszexek, leszbikusok mindig is a népesség 7-10%-át tették ki.. csak manapság jobban felvállalják az emberek, nemúgy mint 40 éve

szept. 7. 00:44
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
Régen is volt ennyi meleg, csak most már felvállalják (már aki ugye... lásd Szájer, Bese Gergő stb.), mert régen megverték, kiközösítették őket nagyobb számban. Az erkölcstelenséget meg ne keverjük a melegséggel, sokkal több hetero erkölcstelen embert, sőt konzervatív hetero erkölcstelen embert ismerek, mint meleget, és ismerek elég sok meleget.
szept. 7. 09:45
 28/34 anonim ***** válasza:
22%

26: nem is a 70-es evek a jo pelda...

A melegseget meg nem kell vallalni mintha teljesen normalis lenne az egy elhajlas

szept. 7. 12:08
 29/34 anonim ***** válasza:
75%
#28 inkább szeretnél homoszexuális szomszédokat, mint ilyen gyűlölködő középkori parasztot
szept. 7. 12:15
 30/34 anonim ***** válasza:
44%
Hát tekintve, hogy a jobboldali, konzervatív pasik 80 százaléka rejtőzködő vagy látens meleg inkább nem kockáztatok😔
szept. 7. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!