Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobboldali, konzervatív embereknek nehezebb a csajozás?
Szerintem nehezebb. A mostani 20-30-as korosztály is már a Nyugat által diktált gondolkodásmódban van inkább. Kb. az összes fiatal lány olyan, mint egy Telex-kommentszekció. Nekem ilyen ,,libsi" csajok nem kellenek.
Én ezért kerestem inkább külföldi barátnőt, lehetőleg, kelet-európait, aki egyrészt még inkább konzervatív, nem büdös neki nőnek lenni, másrészt, nem sugárzik belőle az a pesszimizmus, negativitás, ami a magyar lányokból.
Eddig magyar barátnőim voltak, de elég volt.
Hozzátenném, sokat laktam egyedül, nagyon jól főzök, tudok mosni, takarítani, tehát, nem cselédet keresek, én is meg tudok oldani mindent egyedül. De a nyugati gondolkodás által vezérelt lányokban már a szikrája sincs annak, ami azért minden férfinak jól esik. Azaz, ha a nő az nő a kapcsolatban, a férfi meg férfi.
#24: manapság 15x kevesebb az abortusz, mint a 70-es években.
Forrás: KSH, 2023
Melegek, biszexek, leszbikusok mindig is a népesség 7-10%-át tették ki.. csak manapság jobban felvállalják az emberek, nemúgy mint 40 éve
26: nem is a 70-es evek a jo pelda...
A melegseget meg nem kell vallalni mintha teljesen normalis lenne az egy elhajlas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!