Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobboldali, konzervatív embereknek nehezebb a csajozás?

Figyelt kérdés
Több kutatás is kimutatta, hogy manapság a férfiak inkább konzervatívok, a nők meg liberálisok, ez amúgy mindenhol így van, az USA-tól Németországig. Viszont nyilván az ember fel kell vállalja az értékrendjét, főleg, ha hosszútávon keres párt. Elvileg a jobboldaliak inkább házasságpártiak és a hagyományos családmodellt támogatják, míg a baloldalon ezt relativizálják.

szept. 3. 18:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
86%
Konzervatív jobboldali nő vagyok. Megvannak a megfelelő fórumok hasonló beállítottságú embereket találni, ha neked ez szempont.
szept. 3. 18:55
 2/34 anonim ***** válasza:
44%
Mivel a jobboldali konzervatív férfiak többnyire igencsak szexisták, ezért ja... Nehezebb nekik párt találni.
szept. 3. 19:23
 3/34 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nehezebb. Amit leírtál az úgy van, a nők nagy többsége liberális beállítottságú és hasonló értékrendű férfit keres magának.
szept. 3. 19:25
 4/34 A kérdező kommentje:

Milyen fórumokra gondolsz?

szept. 3. 19:38
 5/34 anonim ***** válasza:
79%
Én liberális nőként pont azt tapasztalom, hogy nem vállalják fel, az ismerkedés alatt persze nagyon elfogadóak, meg egyenlőségpártiak, aztán amint összeköltözés van, hirtelen mindent csináljon a nő, mert az női feladat.
szept. 3. 20:47
 6/34 anonim ***** válasza:
0%

2: azaz normálisak?

5: igazuk van, miért nem csináljátok?

szept. 3. 20:50
 7/34 anonim ***** válasza:
82%

#6 egyrészt mert nem vagyok az anyja.

Másrészt ha mindkét fél dolgozik, és ugyanabban a háztartásban élnek akkor a francért csak az egyik takarítson? Mi az ilyen? Tényleg gyerek? Én nem akarok gyerekkel szexelni, tehát nem képes takarítani maga után akkor menjen vissza anyucihoz.

szept. 3. 21:09
 8/34 anonim ***** válasza:
6%
A feminizmus egy hatalmas hiba volt . ..
szept. 3. 21:51
 9/34 anonim ***** válasza:
73%
#8 nyilván, mert el tudnál jó színvonalon tartani egy 4 fős családot egyedül, mi?
szept. 3. 22:08
 10/34 anonim ***** válasza:
30%

6

Jaja, azért vannak egyedül meg vinnyognak ezen az oldalon is. Hát persze. XD

szept. 3. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!