Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobboldali, konzervatív embereknek nehezebb a csajozás?
Nem volt hiba, csak a kivitelezes szar.....
40F incel
Én nehezebbnek érzem, mert pl. a munkahelyemen, akiket megismertem lányokat, túlnyomó többségben liberálisak voltak.
F
Kedves 9, nő vagyok, nem az én dolgom és nem az adja az értékemet. :)
Kedves incel, az ötlet se volt jó. A nők ne próbáljanak már férfi szerepeket felvenni, baromi nevetséges, puszta vergődés
Ha már mindenképpen muszáj oldalakat választgatni, én inkább vagyok házasságpárti, számomra érték a család, nekem a női gondoskodásom része és szeretem is, hobbi is (ki tudja melyik volt előbb) az otthonom, a sütés-főzés és megjelenésemben is a nőiesebb vonalat képviselem.
De: ha valaki kényszerítgetne, hogy ne dolgozzak, szolgáltassam ki magam a ház urának meg ne merjek 40 felett is tanulni, fejlődni, mert a nőnek a konyhában a helye és SZOLGÁLJAM KI a társam, azt azért diszkréten felrúgnám magassarkúval :D
Nem, nincs sub fétisem az ágyban sem, az életben sem, így jól képzett, tanult, okos nő vagyok, jó munkával, saját vagyonnal, jövedelemmel- társat keresek, nem uralkodót.
Ezzel együtt, ha a libsi ficsúr rám b..ssza az ajtót, mert egyenlőség van, falkában nekiállnak a nőnapot szidni meg az anyák napját degradálni ahelyett, hogy elegánsan venne egy szál virágot vagy egy csokit, ha elnézi, hogy húzom a 15 kilós szatyrot bevásárlás után és nem előzékeny (elbírom, nem azzal van a gond), beszól, hogy mennyit költök sminkre meg mi ez az új cipő/táska/lakásdekor már megint (miközben tehetem, mert van miből, ami az enyém)- akkor ajánlom a felezgetős jobb markát is.
:D
A normális értékrend a vonzó számomra és hogy mi a normális ezesetben? Ami az enyémmel kompatibilis, hasonló vagy azt jól kiegészíti- de egy fontos: van benne nagylelkűség, elegancia és képes kompromisszumra, de nem hunyászkodik meg, nem degradál. Teljesen mindegy hogy jobb vagy bal, kommunista vagy nem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!