Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a 22-23 éves fiúgyermekemmel, ha semmilyen tapssztalata nincs a csajozásban? Hogy fog ő így partnert találni?
Nekem majdnem 22 évesen lett az első és utolsó kapcsolatom. De óriási mázlim volt, már akkor is furcsa volt, hogy valaki szűz és abszolút semmi tapasztalata sincs a nők terén. A legtöbb csaj nem fogadja ezt el, főleg nem úgy hogy én konkrétan Bp-re jártam egyetemre és semmi közöm nem volt egy nőhöz sem az alatt a 3-4 év alatt.
Hazaköltözve találkoztam a már volt barátnőmmel, valamiért neki nagyon kellettem és összejött velem. Sokáig nem tartott a dolog, de legalább nem szüzen halok meg.
Akkoriban még jól néztem ki pedig, lehet ez volt az oka, hogy legalább egy nő volt aki hajlandó volt velem kezdeni valamit.
Kifutott az időből, már öreg, a nők a 14-20 éves tinifiúkat hajkurásszák, ha extrán jól néznek ki.
Talán egy lejtmenetben lévő 40+-os, dagi nő felfigyel rá, ha nincs neki jobb, de igazából azokat is a jó genetikájú, magas, karcsú tinifiúk érdeklik.
Szerintem ne aggódj, bár ez így kicsit tényleg necces.
Amikor én 19 éves voltam, /sajnos rég volt/, anyukámnak volt egy női szabója, egy 45 éves nő.
Sokszor egyedül mentem el az elkészült ruhákért, egyébb apróságokért.
Aztán úgy alakult, hogy "becserkészett", és ő tanított meg mindenre.
Így aztán amikor barátnőm lett, már cseppet sem voltam ügyetlenke.
Hat gondolom a srac nem egy Adonisz, emiatt nem fogjak "becserkeszni" :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!