Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy lány képet kért tőlem?
Nem hogy örülnél hogy valaki érdeklődik irántad itt!
Szétcseszed szegény lány lelkivilágát azzal hogy baszakodsz! Úgyis offolni fog, miért nem mondod meg neki őszintén hogy nem megy ez neked??
Miért kell játszadoznod vele? A későbbiekben bizalmatlan lesz mindenkivel, azt hiszi majd hogy a pasik akkora parasztok mind mint te!
Nem rád mondtam, hogy bűnronda, nem ismerlek így kár magadra venni. De a bűn nélkül is, ha nem tartok valakit vonzónak, nem vesztegetem sem az én, sem az ő idejét. Nekem mondjuk a konvencionálistól elég eltérő férfiakban az izlésem, úgyhogy akiért mások megbolondulnak, szerintem lehet csúnya és fordítva. Ezek a skálák mindenkinek máshogy mennek, van akinek én már nem csak "előnytelen", hanem a bottal se kategória vagyok és fordítva.
Most extremitásokról beszélünk, hogy ha virágnyelven szépen kifejtenék minden szót és minden embercsoportot beleraknék a hozzászólásomba, holnap már egy kisregényt kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!