Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő sikertelen keresés után adnád fel a párkeresést?
Én évek óta szeretnék barátnőt de nem akar összejönni. Szomorú vagyok mert régebben azt gondoltam hogy ennyi idősen lesz már normális kapcsolatom, meg családom.
29 vagyok de már lehet egyedül maradok.
Lehet az is, hogy igen, lehet az is, hogy nem. Mindig az a kérdés, hogy próbálkozol-e ismerkedni vagy inkább csak vagy és telnek a mindennapok, néha pedig rádőr a bánat és akkor van egy ilyen kérdés belőle. Aztán holnap mindent csinálsz úgy, mint eddig.
Én pl nem a sikertelen kresés miatt adtam fel, hanem amiatt mert lelkileg valójában darabokban vagyok. Így pedig ez az egész nem opció.
En 28 evesen lettem blackpill-tudatu.
40F incel
15 éves koromban ismerkedtem pár csajjal párhuzamosan, de egyik sem jött össze, részben rajtam kívülálló okok miatt.
Utána pár évig feladtam, nem foglalkoztam a dologgal, aztán 18 évesen amikor egyetemre kerültem úgy gondoltam van új esélyem, új csajokat megismerni, új közegbe kerülni.
Akkor sem jött össze, szóval ismét feladtam, nem foglalkoztam a dologgal. Aztán 21 évesen jött egy csaj akinek kellettem annyira, hogy összejött velem, ő lett minden téren az első számomra. Első csók, első szex, első barátnő.
3 év múlva megcsalt és kidobott, akkor nagyon magam alatt voltam, de volt lehetőségem próbálkozni, szóval éltem a dologgal, de nyilván szar lelki állapotban, friss szakítás után nem nagyon jött össze semmi.
Jött a covid időszak, nyilván ekkor szinte lehetetlen lett volna normálisan ismerkedni. Utána viszont magamhoz képest sok minden összejött, alkalmi kapcsolat, pár kavarás stb.
Viszont akivel ténylegesen szerettem volna kapcsolatot teljesen lepattintott, megalázott úgyhogy ismét feladtam.
Ennek 3 éve, azóta nem volt lehetőségem senkinél. Most lenne, de vele meg nem érzem azt, hogy lenne értelme bármit is kezdeni.
Szóval szerintem ez inkább időszakos dolog, nekem kell elég sok idő mire egy-egy sikertelen próbálkozás után helyre rakom magamban a dolgokat.
Végleg feladásról szerintem nem lehet beszélni, elvégre hogyan dönthetnéd el, hogy 15-20 év múlva mit fogsz csinálni. Az ember változik idővel, szóval ha valaki most akár évek óta kapcsolat, intimitás nélkül is él, lehet 10 év múlva már egészen más helyzetben lesz.
"Az ember változik idővel, szóval ha valaki most akár évek óta kapcsolat, intimitás nélkül is él, lehet 10 év múlva már egészen más helyzetben lesz"
Latom fiatal vagy. Elarulom, hogy az ido mulasa egyre gyorsabb lesz. A 20-30 kozti ido sokkal tobbnek fog tunni, mint a 30-40 kozti. Es egyre kevesebb lehetoseged lesz, a noket elkapkodjak hamar, utana csak az oreg, lepattano nok fognak jutni (ha kellenek).
"Utána viszont magamhoz képest sok minden összejött, alkalmi kapcsolat, pár kavarás stb."
Vagyis akkor veled semmi baj nincs, bejossz a noknek, innentol rajtad all, hogy mit kezdesz vele.
40F incel
Amugy meg, ha a nok almalmiznak veled, akkor top pasi vagy, vagyis neked baromira nem kell aggodnod.
Szerintem ez a kerdes nem a magadfajtakhoz iranyult.....
40F incel
30 körül szerintem már nincs miben reménykedni, ha addig totál kudarc volt. 40F incel meglátása nagyon jó: akkor már durván beszűkülnek a lehetőségek, "mindenki" foglalt lesz, nyilván nem fog ekkor sem csoda történni, ha a legjobb éveidben, sok szabad jelölt rendelkezésre állása mellett sem jött össze.
Egyébként én tiniként is bőven tudtam már, hogy esélytelen. Mégis kinek kellene ilyen (ronda) nő? A legalja, züllött, sok esetben apámkorú, alkesz, bagós, "kisegítős", kattos versenyzőket leszámítva persze. Most 33 éves vagyok, 10+ éve full egyedül, de igazából sosem volt semmi említésre méltó. Ne adjam fel? Ugyan már... Nevetséges.
5-ös: 4-es vagyok: 30 leszek év végén, szóval nem mondanám magam annyira fiatalnak.
A lehetőségek beszűkülése jogos, de azért nem annyira durva, mint egyesek gondolják. Sokan elválnak, vagy kilépnek akár régóta tartó kapcsolatból is 30, 40 évesen is.
Voltam én is 20-as éveim közepén 40+-os nővel, semmi gond nem volt vele szex vonatkozásában.
Ismerek olyan csajt aki 20-as évei eljén összejött egy 40+-os gyerekes pasival, kb. 5 évig voltak együtt.
Van olyan lány ismerős aki 20-as évei elején van, van már egy gyereke és el is vált a férjétől. Valaki "gyorsabban" éli az életét.
Nyilván a "klasszikus" modell egyre kevésbé működik, tehát fiatalon csajozol, lesz pár komoly kapcsolatod, az egyik tartós marad, megházasodsz, családot alapítasz, megöregedsz, nyugdíjba mész, nagyszülő leszel és meghalsz. Ez ma már nagyon ritkán játszik csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!