Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló 30-as férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló 30-as férfi vagyok. Szerintetek miért van az hogy azokat a nőket találom vonzónak akik nem azonnal válaszolnak, úgymond "küzdeni" kell értük és valamelyest távolságtartóak? Nem akarok kapcsolatot legbelül vagy vonz hogy én hódíthatom meg?

Figyelt kérdés
Mindig ilyenek tetszettek. Aki komoly érdeklődést, túlzó érdeklődést mutatott ott valahogy lelombozódtam hamar. Én nem tudok viszont nem érdeklődni ha tetszik valaki, de általában pont akkor "teperek" ( nem erőszakosan ) amikor a másik közepesen érdeklődik csak, tehát érdeklődik de nem túlzóan.

aug. 27. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Ezen mi a kérdés? Minden ember azt értékeli csak, amiért megdolgozott! A pasik mindig is utálták a nyomulós r...bancokat! Egy normális nő normális felszedése komoly munka. Ugyanakkor élvezetes is!

Neked inkább élned kellene, minthogy itt marhaságokat kérdezgetsz...

aug. 27. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

"Aki komoly érdeklődést, túlzó érdeklődést mutatott ott valahogy lelombozódtam hamar"

Gondolom, azok a nok kisse alsopolcosok voltak. Akiknel meg teperned kell, azok nem :)

40F incel

aug. 27. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az alsó polcos az akciós. Én mindig azt figyelem miből van kevesebb, mert az biztos jó.
aug. 27. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es vagyis 40F incel nehogy azt hidd, eléggé el voltak szállva maguktól. Amint elvárásaim lettek azonnal offoltak és tiltottak mindenhonnan. Az ún. "alsópolcos" se ad esélyt egy incelnek, vagy normie-nak. Egyedül a Chadek játszanak.

Vicc már ez az egész ami megy. Aztán 40-45 között hirtelen beérik az informatikus józsival is csak hogy meglegyen a kerthesház + gyerek kombó...

aug. 27. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
40 felett már ne akarjon gyereket a nő mert én nem csinálok neki. De én úgy vettem észre, hogy 48 éves kor felett már több nőnek tetszem. Szinte azonnal szexet akarnak és kapcsolatot velem. Nem válogatósak mint a 40 alatti szebb korosztály
okt. 1. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!