Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is nehéz tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nehéz tartós párkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
20-25 évesen ritka ha valaki tud komoly kapcsolatot találni amiből házasság, gyerek lehet?
aug. 25. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyre ritkább mert a bőség zavara befigyel és mert az emberek többsége hamar feladja a harcot. Habár azért írtam úgy, hogy egyre ritkább mert a másik csoport meg képes éveket eltölteni rossz kapcsolatokban.
aug. 25. 19:01
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen ritka. Mindenki csak kötetlen szexet akar.
aug. 25. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Nekem meg huszonévesen pont olyan pasik udvaroltak akik házasságot, gyereket akartak. Szerintem nen ezek miatt nehéz. Az emberek élőben semmit nem tudnak nyújtani, online meg nem lehet élni egy kapcsolatot.
aug. 25. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Mit vársz? A nők se családot se gyereket nem akarnak. Valami menő külföldi hapsival utazgatni, borozgatni meg kötetlenül dugni, a lényeg a nulla felelősség, maximális kényelem és szórakozás. Nem a férfiakon múlik a világ, a párválasztás sem volt soha férfi privilégium. A család sem, a szex sem. Gyakorlatilag minden a nőkön múlik, egy párkapcsolat minősége is a nőt tükrözi.
aug. 25. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem pont a férfiak azok, akik kötetlen kapcsolatot akarnak.
aug. 25. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem az.
aug. 25. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:

#4 tökéletesen megfogalmaztad, pont ezt akarom, csak nekem kell hozzá külföldi hapsi :D van saját kerestem, a munkám is olyan, hogy beleférne, csak partner nincs hozzá.

Na azért nem kell aggódni, 30-as nőként én meg pont azzal szembesülök, hogy minden pasi gyereket akar, meg házasodni.

/1.Hozzáteszem, vastagon benne van hogy a társadalom ezt várja tőle, ciki ha nincs 2. "öreg koromban ki fog ápolni"/

aug. 25. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
*nem kell hozzá külföldi hapsi
aug. 25. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Ennyi használt embertől mit vársz?
aug. 25. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Hú de baromi sértőt mondtam a 4. hozzászólásommal. Kár hogy ezt maga az értelmesebb, azaz nem a gyk-s burokban élő, sérült, nők aláírják. Csak hát ez a gyk, itt a nők a Galaxis közepe, ők a szentek, a tökéletesek. Mennyire egy belterjes hely ez. Mintha csak a 444 lenne, vagy a hvg, vagy valamilyen szélsőséges csoport, ahol kötelező egy irányba menni, ahol ha valakinek más a véleménye, azt le kell pontozni. Sebaj, ebből is látszik a pitiáner hozzáállásmód. Csak azt ne felejtsétek el, hogy ezen belterjes kis csoporton kívül azért a valóság más. Ronda nők, kövér nők, pszichésen sérült nők, önsörsrontó nők, bizalomhiányos nők, szolga típusú nők, irigy nők, rosszindulatú nők gyűjtőhelye. Kár hogy nem lehet kivégezni a máshogy, másképpen gondolkodókat mi? Rajtatok nem múlna! :D
aug. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!