Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehéz tartós párkapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
20-25 évesen ritka ha valaki tud komoly kapcsolatot találni amiből házasság, gyerek lehet?aug. 25. 19:00
1/13 anonim válasza:
Egyre ritkább mert a bőség zavara befigyel és mert az emberek többsége hamar feladja a harcot. Habár azért írtam úgy, hogy egyre ritkább mert a másik csoport meg képes éveket eltölteni rossz kapcsolatokban.
2/13 anonim válasza:
Igen ritka. Mindenki csak kötetlen szexet akar.
3/13 anonim válasza:
Nekem meg huszonévesen pont olyan pasik udvaroltak akik házasságot, gyereket akartak. Szerintem nen ezek miatt nehéz. Az emberek élőben semmit nem tudnak nyújtani, online meg nem lehet élni egy kapcsolatot.
4/13 anonim válasza:
Mit vársz? A nők se családot se gyereket nem akarnak. Valami menő külföldi hapsival utazgatni, borozgatni meg kötetlenül dugni, a lényeg a nulla felelősség, maximális kényelem és szórakozás. Nem a férfiakon múlik a világ, a párválasztás sem volt soha férfi privilégium. A család sem, a szex sem. Gyakorlatilag minden a nőkön múlik, egy párkapcsolat minősége is a nőt tükrözi.
5/13 anonim válasza:
Szerintem pont a férfiak azok, akik kötetlen kapcsolatot akarnak.
7/13 anonim válasza:
#4 tökéletesen megfogalmaztad, pont ezt akarom, csak nekem kell hozzá külföldi hapsi :D van saját kerestem, a munkám is olyan, hogy beleférne, csak partner nincs hozzá.
Na azért nem kell aggódni, 30-as nőként én meg pont azzal szembesülök, hogy minden pasi gyereket akar, meg házasodni.
/1.Hozzáteszem, vastagon benne van hogy a társadalom ezt várja tőle, ciki ha nincs 2. "öreg koromban ki fog ápolni"/
10/13 anonim válasza:
Hú de baromi sértőt mondtam a 4. hozzászólásommal. Kár hogy ezt maga az értelmesebb, azaz nem a gyk-s burokban élő, sérült, nők aláírják. Csak hát ez a gyk, itt a nők a Galaxis közepe, ők a szentek, a tökéletesek. Mennyire egy belterjes hely ez. Mintha csak a 444 lenne, vagy a hvg, vagy valamilyen szélsőséges csoport, ahol kötelező egy irányba menni, ahol ha valakinek más a véleménye, azt le kell pontozni. Sebaj, ebből is látszik a pitiáner hozzáállásmód. Csak azt ne felejtsétek el, hogy ezen belterjes kis csoporton kívül azért a valóság más. Ronda nők, kövér nők, pszichésen sérült nők, önsörsrontó nők, bizalomhiányos nők, szolga típusú nők, irigy nők, rosszindulatú nők gyűjtőhelye. Kár hogy nem lehet kivégezni a máshogy, másképpen gondolkodókat mi? Rajtatok nem múlna! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!