Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha első randin a férfi felvállalja, hogy autista hogyan reagáltok?

Figyelt kérdés

Tünetei:

- Furcsán kommunikál nem az erős oldala a kommunikáció.

- A mimikát, gesztusokat nem tudja értelmezni.

- Szemkontaktust nem tart

Ezek akkor is látszódnak, ha nem mondja el.

aug. 25. 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%
Erzelmi analfabeta .
szept. 14. 17:36
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
12. Az autistak amugy is konnyebben kerulnek agressziv allapotba.
szept. 15. 23:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában a tény, hogy valaki autista, nem kizáró ok. Mindannyian mások. Az adott embertől függene, hogy hol helyezkedik el a spektrumon, és a mássága tolerálható-e számomra.

A kérdésre válaszolva ha az első randin mondana ilyet valaki, megköszönném az őszinteségét. De a továbbiakat ennyiből lehetetlen megmondani.

41N

szept. 23. 12:11
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Barátok lehetünk, de társnak... nem érezném úgy, hogy egy szinten vagyunk. Ennek pont az ellenkezője vagyok, és nekem büntetés lenne egy ilyen emberrel kapcsolatban élni.
szept. 23. 12:38
 15/33 anonim ***** válasza:
94%

Fiatal koromban nagyon elfogadó voltam, és lehet, hogy adtam volna neki egy esélyt, ha egyébként elfogadhatóan viselkedik. Vannak akik csak kicsit furcsák.

Most viszont már teljesen másképp gondolom, és a gyerekeimnek is ezt tanácsolom. Lehet lepontozni.

De a legnagyobb baj ezzel az, hogy öröklődik. És lehet, hogy a párod csak kicsi fura, és van munkahelye, vannak barátai, a rendmániáját meg megszokod. Viszont simán lehet, hogy a gyereked viszont nagyon erősen érintett autista lesz, ami egy pokol egy család számára.

Sajnos sok ilyet láttam már, szóval egy jó tanács, menekülj.

Mondjuk kérdező gondolom te vagy az érintett, szóval bocs, de ez a helyzet.

szept. 23. 18:52
 16/33 anonim ***** válasza:
61%
Nálam kizáró ok lenne, nem gondolom hogy magyaráznom kellene miért.
szept. 23. 21:06
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
A 15ös nagyon jól megfogalmazta. Hosszú távú komoly kapcsolatra, család alapításra elképzelhetetlen egy ilyen pár. Mert öröklődhet, és ha a gyermekünk is csak enyhén az két enyhén autistával sem álom élni.
okt. 4. 22:05
 18/33 anonim válasza:
87%
Felállnék és otthagynám a francba, tudod kinek kellene egy ilyen kolonc a nyakába?!
okt. 5. 07:37
 19/33 anonim ***** válasza:
61%
Én már ismerkedtem pszichiátrián. És eltekintve a sok gyógyszertől, a sakkpartik nagyon romantikusak tudnak lenni. ott senki nem ordibál spontán.
okt. 5. 08:18
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

- Furcsán kommunikál nem az erős oldala a kommunikáció.

- A mimikát, gesztusokat nem tudja értelmezni.

- Szemkontaktust nem tart

ez így eddig az átlagos magyar férfi

még valaim?

okt. 5. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!