Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha első randin a férfi felvállalja, hogy autista hogyan reagáltok?
Tünetei:
- Furcsán kommunikál nem az erős oldala a kommunikáció.
- A mimikát, gesztusokat nem tudja értelmezni.
- Szemkontaktust nem tart
Ezek akkor is látszódnak, ha nem mondja el.
Önmagában a tény, hogy valaki autista, nem kizáró ok. Mindannyian mások. Az adott embertől függene, hogy hol helyezkedik el a spektrumon, és a mássága tolerálható-e számomra.
A kérdésre válaszolva ha az első randin mondana ilyet valaki, megköszönném az őszinteségét. De a továbbiakat ennyiből lehetetlen megmondani.
41N
Fiatal koromban nagyon elfogadó voltam, és lehet, hogy adtam volna neki egy esélyt, ha egyébként elfogadhatóan viselkedik. Vannak akik csak kicsit furcsák.
Most viszont már teljesen másképp gondolom, és a gyerekeimnek is ezt tanácsolom. Lehet lepontozni.
De a legnagyobb baj ezzel az, hogy öröklődik. És lehet, hogy a párod csak kicsi fura, és van munkahelye, vannak barátai, a rendmániáját meg megszokod. Viszont simán lehet, hogy a gyereked viszont nagyon erősen érintett autista lesz, ami egy pokol egy család számára.
Sajnos sok ilyet láttam már, szóval egy jó tanács, menekülj.
Mondjuk kérdező gondolom te vagy az érintett, szóval bocs, de ez a helyzet.
- Furcsán kommunikál nem az erős oldala a kommunikáció.
- A mimikát, gesztusokat nem tudja értelmezni.
- Szemkontaktust nem tart
ez így eddig az átlagos magyar férfi
még valaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!