Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha első randin a férfi felvállalja, hogy autista
hogyan reagáltok?
Figyelt kérdés
Tünetei:
- Furcsán kommunikál nem az erős oldala a kommunikáció.
Eldöntöm, hogy nekem ez így belefér-e. Ha tudsz elég jó kommunikátor lenni kettőtök helyett is, le tudsz mondani az ilyen jellegű viccekről, amiket ő nem ért meg, stb. akkor teljesen rendben lehet a dolog. Más lesz a kapcsolat mint másoknál, de ez nem feltétlen jelenti, hogy rosszabb. Egyébként meg az autisztikus személyek csomó dologban szuperjók, nekem az a tapasztalatom, hogy jól el lehet lenni velük.
(+ Amy Schumer humorista férje autista, ő sokat szokott mesélni róluk akár a stand-up előadásain, illetve a saját sorozatában, a Life and Beth-ben is gyakorlatilag magukat alakítja és mutatja be.)
aug. 25. 16:58
2/33 anonim válasza:
Ehhez látnom, érzékelnem kellene a valóságban is. Van az a szint, aminél nekem nem működne egy ilyen emberrel az ismerkedés sem, nemhogy a kapcsolat - nekem pl. fontosak a természetesen zajló, mély, komoly beszélgetések a párkapcsolatban, az meg lefáraszt, ha minden apróságot ki kell mondani meg el kell magyarázni, mint egy gyereknek, hogy megértse az illető, mert nem érti a mimikát, gesztusokat, akár rólam van szó, akár másról... bár függ attól is, milyen kontextusról beszélünk (most mondok egy példát... ha megpróbál megcsókolni, és elhúzódom, mert pl. első randin ez nekem gyors, és megpróbálja még egyszer, az nekem antipatikus).
aug. 25. 17:41
3/33 anonim válasza:
El sem jutunk az első randiig. Furcsa emberrel nem randizom.
aug. 25. 18:38
4/33 anonim válasza:
A randiig se jutunk el.
aug. 25. 18:52
5/33 anonim válasza:
Mármint egyáltalán nem tudja értelmezni a mimikát, gesztusokat vagy csak valamivel többször érti félre mint az átlag ember? Szemkontaktust nem tart, vagy csak furcsán, nem megszokott módon tart? Mit takar, hogy furcsán kommunikál?
aug. 25. 21:13
6/33 anonim válasza:
Nem bírom az autistákat, engem kifejezetten idegesítenek, így udvariasan végigülném a randit, majd letiltanám.
aug. 26. 05:22
7/33 anonim válasza:
Kérdező, az fel sem merül benned, hogy online / írásban kommunikálva is simán észreveszem, hogy egy, az átlagemberektől igen erősen eltérő illetővel kommunikálok?
Az ebben a linkben leírtak is jellemzőek az általad körülírt autistára, kérdező? Mert ha igen, akkor garantált, hogy bőven az első személyes találka előtt ki fog derülni, hogy valami nagyon nem stimmel vele.
aug. 29. 14:56
9/33 anonim válasza:
Én is szoktam remegni, néha rázkódni és hevesen tikkelek ilyenkor. Ha elkap a reuma, a testem ritmusra táncot jár majd egy jó nagy széles fordulattal padlót fogok. Ilyenkor szoktak egyébként segítséget hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!