Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire benéztem volna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire benéztem volna az egészet?

Figyelt kérdés

Egy ideje tetszik valaki, legyen mondjuk Béla az egyszerűség miatt. Hallottam már róla, mikor még kb azt sem tudtam ki az, a nevét sem, csak látásból ismertem, akkoriban még egyáltalán nem érdekelt.

Először az ismerőseitől, hogy milyen jó lennék én neki, de olyan gyáva ismerkedés szempontjából. Egy nyuszi.

Aztán egy másik ismerőstől, hogy képzeljük el, nagyon tetszik Bélának valaki, de olyan zavarban van, nem meri megszólítani, az első találkozásra is emlékszik mikor először meglátta, mindenre, arra is melyik szám szólt éppen.

Na most itt minden leírás passzol rám, és az egész jelenetre, ami akkor lezajlott. A szám is az volt, erre kifejezetten emlékszem.

Majd ha meglát nagyon megnéz, és megnéz az egész társaság is, és hallom, ahogy mások mondják neki, hogy csináljon már valamit, "mert így nem lesz az egészből semmi". És közben hol engem, hol őt nézik.

Na most én vagy total félreértelmezek mindent, nem is rólam szól, és kezdek már megkattani, vagy létezik, hogy egy felnőtt férfi ilyen kis bénus? Mert én lép, nem történik semmi.

Már komolyan annyira zavaró az egész, és már komolyan kezdem azt hinni,hogy én vagyok az őrült, amiért képzelgek.

aug. 23. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, vársz rá míg meg nem öregszel, leszólítod te, vagy leszarod ott ahol van és inkább másokkal ismerkedsz.
aug. 23. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lépj te.
aug. 23. 21:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy én már azt sem tudom, hogy most tényleg én tetszem, vagy megbolondultam már.

Nem fogok lépni, főleg így nem.

aug. 23. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézzegessétek egymást.
aug. 23. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten ilyen alamusziak vagytok, akkor elmegy mellettetek az idő.
aug. 23. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mese, nem tudom pontosan, de ket allat szerepel benne.

Szomszedok, vagy ilyesmi es bejonnek egymadnak, de egyik sem mer lepni. Aztan az egyik raszanja magat es elmegy hazassagi ajanlatot tesz. A masik fel viszont visszautasitja. Masnapra mebanja a dolgot, es atmegy a szomszedjahoz, hogy benne van a hazassagba, de az a tegnapi kikosarazas miatt visszautasitja.

Aztan masnap meggondolja magat, es megint megkeri a szomszed kezet, aki most azert sem mond igent.

Es igy amig eltek ez ment.

Mi a tanulsag? Makacskodas helyett, neha engedni is kell, foleg ha mindketten ugyanazt akarjatok! Ha o ilyen nyusziful, akkor legy te a batrabb. Nem kell lesmarolnod, csak kezdemenyezz egy laza beszelgetest, aztan ugyis erezni fogod, hogy mi a szitu.

aug. 23. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Egy ferfinak legyen mar annyi ver a pucajaban, hogy meg merjen szolitani egy nöt! Ha nincs, ne nevezzük mar ferfinak! Vagy Bela 13 eves? Mert akkor oke...

Gondolj bele, ha ennyire sem kepes, hogy lenne kepes megvedeni teged?

aug. 23. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez szàmomra sem férfias, hogy egy elvileg felnőtt ember oda sem mer menni hozzád... Meg keringenek a pletykák körülöttetek, mint valami àltalànos iskolàban.😀
aug. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!