Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem barátnőre? Szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem barátnőre? Szeretek vastag mintás pelust hordani és abba pisilni és a kedvenc plüssömet ölelgetve alszom. Létezhet olyan aki ezt elfogadja? Ismerkedésnél nem tudom hogy hozzam elő hogy ne ijesszem el. 35/f

Figyelt kérdés
Ezt leszámítva amúgy tök normális vagyok, van munkám, sportolok, nem anyukát keresek vagy ilyesmi csak olyat aki elfogadja ezt az oldalamat is és nem kell titkolni, esetleg még aranyosnak is találja.

2024. aug. 23. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem olyan nagy problema. Szerintem ezt a legtobben siman veszik. Semmilyen privatot nem kerek.
2024. aug. 23. 22:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Páran úgy csináltok mintha ártanék nektek azzal hogy pelenkát hordok. És ha minden tökéletes, jó a kémia, de bevallom egy csók után hogy a pelusomba pisilek (amit addigra lehet sejtenél is) csak azért elhagynál? Ez olyan szörnyű dolog?

Pedig én biztos soha nem pisilek a vécé mellé, meg nem keltelek fel álmodból mert jajj pisilni kell. Meg filmeket, koncerteket is végig tudom nézni.

aug. 26. 02:09
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Igen, szörnyű dolog mindenféle olyan fétis ami így vagy úgy gyerekekhez kapcsolódik. Sajnálatos ha ezt magyarázni kell. Nem elfogadni kell az ilyet hanem terápiával kigyógyulni belőle.
aug. 26. 08:16
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem trollkodsz, mármint, tudom, hogy van ilyen fétis, de úgy adod elő most már, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, ami még előnyös is. Nem tudnám elfogadni, egyáltalán nem férfias, antiszexuális, és higiéniailag is lenne vele problémám. Egyáltalán te hogy szexelsz?
aug. 26. 08:37
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
12: igen, nekem akkora gond, mert gusztustalannak tartom. Te sem jönnél össze olyannal, aki olyat csinál, ami neked gusztustalan.
aug. 26. 09:54
 16/19 anonim válasza:
31%

Vagy nagyon szerencsésnek kell lenned, hogy amikor bevallod vagy kiderül az ismerkedő partned számára hogy pelenkát hordasz, hogy elfogadja, de a szerencsére nem alapoznék.

Vagy a másik opció, hogy döntened kell, barátnő vagy pelenka. Én a helyedben visszábbvennék a pelenkás dologból, illetve abbahagynám. Miután egy lánnyal megismerkedtél, taliztatok párszor, együtt alvás is megvolt, utána valamikor egy pl borozgatás közben, amikor már laza a hangulat, óvatosan megemlítheted neki, hogy ez vonza a fantáziád, vagy hogy nagyon régen már kipróbáltad. Így sokkal másabban jön le a dolog, mintha azzal kezded a chatet, hogy "figyelj. én amúgy pelenkát hordok és használom is". Én is pelenka kedvelő vagyok, de egy ilyen beszéd kezdeményezés még nekem sem tetszik. XD

Vagy ugye visszatérve az együtt alváshoz, ha nálad alszik, akkor legyen a plüssöd az ágyadban. Ez eléggé apróság, de kiderül, hogy ő ezt így cukinak vagy inkább cikinek tartja.

aug. 27. 16:14
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ és a segítő hozzáállást, igen nem könnyű így XD A tanácsod kipróbálom, csak azt sem akarom érezni hogy átverem.

aug. 27. 18:10
 18/19 anonim válasza:
A második dologgal nincs baj, a bátyám is plüssel aludt évekig, én még a mai napig is, de az első az ilyen WTF? Én nem hiszem hogy bárkinek is tetszene, vagy bárki elfogadná. Remélem trollkodsz
szept. 21. 15:57
 19/19 anonim válasza:

Esetleg hazudd azt, hogy egészségügyi okok miatt kell és hord állandóan.

Sokkal nagyobb esélyes fogják elfogadni. Ha pedig már megszokta, hogy pelenkában nagy, akkor nyugodtan elmondhatod az igazat.

jan. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!