Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem barátnőre? Szeretek vastag mintás pelust hordani és abba pisilni és a kedvenc plüssömet ölelgetve alszom. Létezhet olyan aki ezt elfogadja? Ismerkedésnél nem tudom hogy hozzam elő hogy ne ijesszem el. 35/f
Figyelt kérdés
Ezt leszámítva amúgy tök normális vagyok, van munkám, sportolok, nem anyukát keresek vagy ilyesmi csak olyat aki elfogadja ezt az oldalamat is és nem kell titkolni, esetleg még aranyosnak is találja.aug. 23. 18:22
2/19 anonim válasza:
biztos van ilyen aberrált nő is, de nagyon kevés eséllyel találsz ilyet... és attól még, hogy ismerkedésnél nem hozod fel, ha később derül ki, akkor is el fog hagyni egy értelmes nő.
3/19 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak rajtad. De ez amúgy nagyon durva. Valami betegségben szenvedsz.
4/19 anonim válasza:
"a kedvenc plüssömet ölelgetve alszom"
Ez még akár rendben is lehet, de az első rész az MI A FAß???? de tényleg....
5/19 anonim válasza:
A plüss cuki, de a pelenkás rész, ha nem csak trollkodás, akkor megy pszichiáterhez, mert ez aberráltság.
6/19 anonim válasza:
És van ilyen, és nem érti hogy beteg, nem fogja fel hogy aberrált, ahelyett hogy elbújdosna jó messzire még párt akar aki elfogadja, sőt, CUKINAK tartja.
7/19 anonim válasza:
Hogy az ilyen embereket nem terápiázták meg gyerek korukban 2 anyai pofonnal.
8/19 anonim válasza:
Nekem katéterfétisem van, és nem is szeretek másokat kinkshame-elni de ez valami olyasmi, ami még szerintem is undorító. Inkább pszichiátert keress...
10/19 anonim válasza:
Ez az oldal sose okoz csalódást XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!