Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen femcelek kampányának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen femcelek kampányának köszönhetően ment ki a nőkből a jó lelkűség?

Figyelt kérdés
[link]
aug. 22. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Akit a férfiak 70%-a büdös K-nak kezel, az valszeg egy büdös K. Ha már a jogos kritikáknál tartunk ugye.
aug. 22. 18:24
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
#11: Akkor az sem nőgyűlölet, ha valaki bizonyos nőkről jogos kritikát fogalmaz meg. Márpedig itt simán nőgyűlölőnek van véve az ilyen.
aug. 22. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Honnan tudjuk, hogy az nem jogos kritika amit a 6-os "hölgy" által mocskolt fériak megfogalmaztak felé? Honnan tudjuk hogy nem valóban egy vállalhatatlan nő? Tán reálisabb, hogy a férfitársadalom 70%-a kegyetlenül összefogott ellene? :D
aug. 22. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

10

A 6-os nem férfi gyűlölő, hanem a tiszta valóságot írja. A férfiak egy bizonyos része egyszerűen undorító!

aug. 22. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Ha valaki szerint a férfiak 70%-a ilyen akkor bizony vele van a baj és igenis férfigyűlölő és nem hinném hogy van pasija.
aug. 22. 18:46
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

6-os vagyok.

Azt ki is felejtettem, hogy amióta nem hunyászkodom meg, és az ilyen 4 pipáshoz hasonló alakok megjegyzései leperegnek rólam, és megmondom, hogy még egy pillanatig sem fogom magamban keresni a hibát a leírt dolgok miatt, sem pedig emberszámba venni őket, már kaptam halálos fenyegetést, minden trágárságszűrőt kiakasztó megjegyzéseket, és amolyan jókívánságokat, hogy remélik, csapatosan fognak engem megerőszakolni. Az utóbbit olyanért is megkaptam már, amikor leírtam, hogy aki nekem külsőre nem tetszik, azzal nem állnék össze.

aug. 22. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Bár én nem vagyok szent,de voltam jó kislány és naiv is.Teljesen igaza van a 6-osnak.Engem már gyerekkent fogdostak,akkor még nem hiszem,hogy r.ibanc voltam.

Ritkán vagyok szerelmes,a szexet szeretem,és tudom mit akarok.A legtöbb férfit sose tartottam sokra,de nem gyűlölöm őket.Egyszerűen azt hiszitek ti vagytok a világ közepe.Én képes vagyok megmondani,ha valaki csak szexre kell.Ha szingli voltam azt csinálok,amit akarok,hűséges ahhoz vagyok,aki megérdemli.

De a legjobb az,hogy mindenfélének elhord,de csorgatja utánam a nyálát.Mev amikor a nálam nagyobb r.ibanc veri magát.

Semmit nem kell egy nőnek csinálnia,hogy bemocskolják a férfiak vagy a nők.Én uy hallgattam mindig a ruháim miatt.Csak,mert szeretem a szépet.

Néha rosszul esett,hogy bántanak,amikor semmi rosszat nem csináltam.De nagyrészt nem érdekel.Rájöttem,hogy sokan nem tudnsk rendesen szexelni,én meg szenvedélyes vagyok,tudom mit akarok.És csak egy férfira hallgattam mindig.A többi nem akarra vsgy nem tudta volna megadni,amit akarok.

aug. 22. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

"Engem már gyerekkent fogdostak,akkor még nem hiszem,hogy r.ibanc voltam."

Hát bocs, de ha r.banc lennél, akkor sincs senkinek joga fogdosni, ha te nem adsz rá engedélyt.

aug. 22. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:
44%

Igen,senkinek nincs joga a fogdosáshoz,csak ezt a fiuk,férfiak valahogy elfelejtik.

Nem leszek jólelkű,csakhogy más szexelhessen.Elsődlegesen az èn örömöm a fontos.A nők azért eltudják dönteni,hogy kivel mit csinálnak.Igaz,hogy tüzet oltani a moslék is jó,de ott is van határ.

Szinte mindegyik férfi máshogy nézett ki,akivel voltam,csunya,vékony,jóképű,ducibb.

Úgyhogy,aki itt a jólelkűséget várja a lányoktól,saját magába szálljon először.

aug. 22. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!