Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azért kezdett el pszichoterápiára járni, hogy legyen párkapcsolata sikerült a terápiának köszönhetően?
Mert ez nem így működik.
Millió kis/közepes/nagy dolog közrejátszik abban hogy végre párra lelsz és ugyanúgy millió _’'_ dolog közrejátszik abban, hogy együtt maradtok-e.
Saját magad miatt kell fejlődeni, érettebbé válni!
(De nem fogod rögtön több mint valószínű az "Igazit" megfogni, fogsz csalódni és így tovább.)
Szerintem simán lehet ez a cél, ugyanis nekem is kb mindenhez a nők adják a motivációt. Anyám kb a legkevésbé szociális ember akit ismerek, így bennem is van egy elég erős, egyedül, otthonülős ösztön, viszont rengeteg boldogságot okoz a párkapcsolat, így ennek érdekében kénytelen voltam változni. A nők miatt járok társaságba, járok el futni, a tanuláshoz is az adja a motivációt, hogy ennek révén könnyebb lesz életem párját megtalálnom, plusz ha nem lenne ilyen erős a párra való vágyásom, akkor sose mennék oda kezdeményezni.
Nyilván sokaknak ez nagyon egysíkú felfogása az életnek, de egyszerűen ez van, nem tudok mit kezdeni vele, nekem csak a párkapcsolat okoz boldogságot igazán. Nem szeretek enni, nem érdekel az utazás, nem érdekel semmi különösebb hobbi, nem érdekel a karrier, nem érdekel a pénz(csak amiatt, mert tudom hogy könnyebb párt találni vele. Persze nem a gold diggerekre gondolok, hanem csak arra hogyha van egy egzisztenciád az vonzóbb)
Azt gondolom olyanoknak kellene válaszolni, akik jártak pszihoterápiára azért, hogy legyen párkapcsolatuk.
Lett a terápia után kapcsolatuk vagy nem?
Ehelyett csak az okoskodás megy. 🤷♂️
Nem az volt a kérdés, hogy helyes e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!