Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pontosan mit jelent az amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit jelent az amikor a férfiak azt mondják a nőkre, hogy selejtesek?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy azért nehéz ismerkedni mert vagy foglaltak vagy selejetesek.
aug. 21. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Amikor a megjelenésén látszik, hogy mentálisan és/vagy testileg az egészséggel nem összeegyeztethető.
aug. 21. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Tetszik, hogy mindkét nemet megkérdezed, érdekes felmérés, bár egy két nap elteltével lehet pontosabb adatok lennének leírva.

Férfiként az én válaszom:

Szerintem a selejt alatt extrémebb dolgot értenek. Nem csak azt, hogy kapcsolatra alkalmatlan, hanem káros, toxikus is pluszban a nő.

Például egy testesebb femináci, akinek nem jutott pasi, vagy csak szexre kell nekik.

Vagy olyan nő, aki sok pasit váltogatott, és út közben megkeseredett, mert az egyértelműen nőcsábász rosszfiúkkal voltak együtt, akik érzelmileg rosszul hatottak rájuk. A lényeg, hogy férfigyűlölők, és elég erősen hangoztatják a végső igazságukat.

De ha nem extrém szintet nézünk, aki "selejtes" (=alkalmatlan a komoly kapcsolatra):

- Nyitott, magamutogató szexuális életet élő nő (onlyfans, instás, tiktokos, sok pasis múlttal rendelkező, stb.)

- Lájkfétis, arra izgul az egója, hogy hány idegen férfi lájkolja vagy követi, vagy nézi élőben

- Igénytelen, elkényeztetett, személyiségtelen, üres, tömeg, hercegnős csajok

- Mentálisan sérült (kapcsolatfüggő, áldozatlétben élő, stb.)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

aug. 21. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Én nem mondok ilyet nőkre.

De mivel a környezetem valahogy félreismert engem, ezért velük tisztáztam pár dolgot.

Az alap hogy elváltam, elmúltam 40 éves, végigmentem 1 gyerekelhelyezési peren amit meg is nyertem.

Ezt megtudta a környezetem és kB támadtak az ilyen korombeli nők.

Aztán társaságba is ha lementem, a csoport Oda szervezett nekem nőt. Meg írogatnak a mai napig, hogy talizunk e, ismerkedünk e stb.

Amit nem tudnak, hogy nekem nem tetszenek a 40es nők. Plusz én akarok még 2 gyereket, egy 40es nő meg ezt nehezen adná meg.

Ettől persze nem selejtes, de feleslegesnek érzek velük bárminemű kommunikációt.

Úgyhogy mikor 2 éve elkezdtek látni jönni menni kézenfogva az egyik rám állt nő 22 éves lányával nah annyi megvető pillantást még sose kaptam.

Ami engem hidegen hagy.. Azóta is vele vagyok.

aug. 21. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
44%

Inkább az a selejt aki másokat így hív. :D

Sziplán vannak nők akik tetszenek, meg vannak akik nem. Ugye ez még nyilván nem elég semmihez, de ha ez stimm, utána jön a többi.

aug. 21. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez adott férfitól függ.

Van, akinek már az selejtesnek számít, aki:

- nem 9-10/10-es szépség

- (nek) van gyereke

- nem öltözködik divatosan vagy kifejezetten nőcisen

- feminista / egyenlőségpárti; nem életcélja az otthon padlósikálás, szeret dolgozni, jó pozíciója van

- nem akar összejönni egy naplopó munkanélkülivel vagy olyannal, akinek anyu törli a popóját is

De akikre a többség azt mondja, azok durvább mentális problémákkal rendelkező, ismerkedni, szociális helyzetekben természetesen és nem ijesztően viselkedni nem tudó, összeférhetetlen és / vagy buta emberek.

aug. 21. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert használtak: sok kapcsolata volt, amik eléggé megviselték azokat, így látszódik a gondolkodásán-viselkedésén.
aug. 21. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!